Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07: David - Mykhaylichenko - Leyssens - Miangue - Dailly

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07: David - Mykhaylichenko - Leyssens - Miangue - Dailly
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

KV Mechelen haalde Niklo Dailly weg bij de beloften van Anderlecht

KV Mechelen heeft zich versterkt met een 18-jarige aanvaller. Niklo Dailly komt over van de beloften van Anderlecht. (Lees meer)


Eupen huurt Senna Miangue van Cagliari

Eupen kan zijn derde inkomende transfer aankondigen. Eerder haalde het reeds Amara Baby en Théo Defourny naar de Kehrweg. De volgende versterking is Senna Miangue. Eupen had interesse getoond in de verdediger en huurt hem één seizoen van Cagliari. (Lees meer)


Joren Leyssens krijgt een kans bij Lommel SK

Lommel SK is sinds de overname door de City Group heel actief op de transfermarkt. Na Stijn Wuytens, Milan Troonbeeckx en Yannick Vandersmissen hebben ze nu een jonge verdediger transfervrij opgepikt bij Genk. (Lees meer)


Bogdan Mykhaylichenko is nu toch op weg naar Anderlecht

Vorige maand werd bekend dat Anderlecht vergevorderde interesse had in Bogdan Mykhaylichenko, maar sindsdien is het windstil rond de Oekraïnse linksachter. Maar hij is nog steeds op komst. (Lees meer)


Concrete interesse voor Jonathan David, maar niet van de ploeg die hij graag zou willen

Het Franse Lille heeft concrete interesse in Jonathan David

AA Gent wil 30 à 35 miljoen euro voor Jonathan David. Dat is de jackpot en met minder nemen ze geen genoegen. De wens van de jonge Canadees is duidelijk: de Bundesliga. Maar voorlopig is daar niemand concreet genoeg. Een Franse ploeg begint dat echter wel te worden. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties