Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07: Gerkens - Walsh - Govea - Van Den Bergh - Safar Beiranvand - Martínez - Hendry

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07: Gerkens - Walsh - Govea - Van Den Bergh - Safar Beiranvand - Martínez - Hendry
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Bij STVV traint voorlopig Sandy Walsh mee

STVV is momenteel op trainingskamp in het Nederlandse Horst. Daar verwelkomden de Limburgers deze week een nieuw gezicht. (Lees meer)


Officieel: KV Oostende haalt naast jeugdinternational ook Schotse verdediger weg bij Celtic Glasgow

KV Oostende heeft op een dag twee aanwinsten aangetrokken. Eerder werd Arthur Theate al weggeplukt bij de beloften van Standard en ook Jack Hendry komt de verdediging van Oostende versterken. (Lees meer)


KV Oostende strikt Belgische jeugdinternational Arthur Theate

KV Oostende kondigt op haar website de komst van jeugdinternational Arthur Theate aan. De speler komt over van Standard en trainde ondertussen al twee weken mee met de Kustboys. (Lees meer)


FC Barcelona zet onderhandelingen met Inter over Lautaro stop.

De voorbije weken regende het updates over de transfer van de Argentijnse Lautaro Martinez van Inter naar FC Barcelona. Maar de Catalanen hebben nu zelf aangegeven dat ze de onderhandelingen even in de koelkast hebben gezet. (Lees meer)


Iraanse speler Alireza Beiranvand onderweg naar Royal Antwerp FC.

Verschillende Iraanse media melden dat Alireza Beiranvand onderweg zou zijn naar Deurne-Noord. De 27-jarige doelman vond in januari al een akkoord met Antwerp, maar kon door visumproblemen en later corona, nog niet reizen naar België. (Lees meer)


'Club Brugge en Racing Genk strijden om dezelfde aanvaller'

De kans dat Paul Mukairi volgend seizoen in de Jupiler Pro League speelt is vrij groot. De Nigeriaanse aanvaller staat in de belangstelling van zowel Club Brugge als Racing Genk. (Lees meer)


Manchester City lijkt Ishak Boussouf bij KV Kortrijk te gaan stallen

Manchester City heeft met Ishak Boussouf een talentrijke Algerijn gekocht. De City Group wou hem graag bij Lommel stallen, maar zijn entourage wil hem absoluut in de hoogste klasse zien. En dus is hij onderweg naar een andere Belgische club. (Lees meer)


Beerschot wil voormalige sterkhouder terughalen naar het Kiel
Foto: © photonews

Beerschot wil Jan Van Den Bergh terughalen van bij Gent

Beerschot weet nog niet waar het volgend seizoen zal spelen, maar heeft wel al een ploeg. Zowat alle contracten werden verlengd, maar dat betekent niet dat de Ratten al klaar zijn met hun huiswerk. (Lees meer)


Anderlecht wil Pieter Gerkens ruilen voor Omar Govea

Anderlecht wil zijn middenveld nog versterken, maar de jonge Zweed Armin Gigovic (18) van Helsingborgs blijkt te duur. Daarom richt paars-wit nu zijn pijlen op een speler uit eigen land en willen ze Pieter Gerkens als pasmunt gebruiken. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 12/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties