OFFICIEEL: Alvaro Negredo tekent bij Spaanse promovendus

Redactie
OFFICIEEL: Alvaro Negredo tekent bij Spaanse promovendus
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Chadli - Trebel - Caufriez - Albanese - Gilis - Svilar - Tabekou

OFFICIEEL: Alvaro Negredo tekent bij Spaanse promovendus

Alvaro Negredo gaat komend seizoen terug in zijn thuisland aan de slag. De Spaanse spits (34) verlaat Al-Nasr. Hij tekende een contract voor een seizoen+optie bij Cadiz, dat onlangs de promotie naar La Liga veiligstelde.

Transfernieuws en Transfergeruchten 23/07

Zulte Waregem zet ambities in Super League kracht bij en haalt ex-speelster Anderlecht in huis

Zulte Waregem is een van de nieuwkomers in de Super League dit seizoen. En dat doen ze met de nodige ambities. Er werd alvast opnieuw een aanvalster in huis gehaald. (Lees meer)


OFFICIEEL: ex-coach Arsenal nieuwe T1 bij Villarreal

Unai Emery heeft een nieuwe uitdaging te pakken, nadat hij in november 2019 de laan werd uitgestuurd bij Arsenal. Emery gaat terug in eigen land aan de slag: hij wordt T1 van Villarreal. (Lees meer)


Belgische verdediger naar KV Oostende? Er liggen nog andere opties op tafel, waaronder topclub

Belgische verdediger naar KV Oostende? Er liggen nog andere opties op tafel, waaronder topclub

Bij Waasland-Beveren zullen de komende weken - zeker bij een degradatie naar 1B - nog wel enkele spelers vertrekken. Eentje daarvan is een beloftevolle centrale verdediger die opties heeft. (Lees meer)


Nieuwe wending: KV Kortrijk leek hem binnen te halen, maar het wordt dan tóch ambitieus Lommel voor 18-jarige winger Ishak Boussouf

Lommel heeft sinds zijn overname door de City Group al heel wat transfers weten te realiseren. En het is nu opnieuw raak, al had het heel wat voeten in de aarde. (Lees meer)


Moeskroen wil aanval versterken met Serge Tabekou van Union

Moeskroen is nog op zoek naar enkele aanvallende versterkingen. Het is daarbij uitgekomen bij Club Brugge. (Lees meer)


"Er is interesse uit Nederland, België, ...": Ratko Svilar laat zich uit over de toekomst van zijn zoon

Mile Svilar kreeg nog eens een kans bij Benfica in een verder overbodige wedstrijd bij de Portugezen. Ondertussen is er interesse genoeg in de Belgische doelman. (Lees meer)


Jo Gilis trekt op huurbasis van OH Leuven naar Lierse Kempenzonen

Vorig seizoen maakte hij indruk in de voorbereiding met onder meer twee doelpunten tegen KV Mechelen, maar tijdens het seizoen verzamelde hij amper veertien speelminuten. Nu neemt de aanvaller een duidelijk besluit. (Lees meer)


Waar ligt de toekomst van Nkaka?

Aristote Nkaka degradeerde met Racing Santander uit de Spaanse tweede klasse en dus kan de huurling van Anderlecht niet bij de Spanjaarden blijven. Ook bij paars-wit lijkt hij geen toekomst te hebben, dus kan hij uitkijken naar een nieuwe ploeg.


OFFICIEEL: Jeugdproduct Standard en Porto Alessandro Albanese tekent na Duitse avonturen voor Belgische profclub

Het zou wel eens een interessante en drukke transferzomer kunnen worden bij vele clubs door de verlengde transfermarkt en de coronacrisis. Een nieuwe deal is alvast beklonken. (Lees meer)


Naar de Jupiler Pro League? 'Overbodige Rode Duivel heeft duidelijke boodschap voor Club Brugge & co'

Michy Batshuayi heeft geen zin in een Belgisch avontuur bij Club Brugge

Voor sommige Rode Duivels zijn het belangrijke weken in de zoektocht naar een nieuwe club om de carrière opnieuw te lanceren. Ook de Jupiler Pro League komt dan veel ter sprake. (Lees meer)


'Nacer Chadli wil graag naar Belgische topclub, maar ...'

Vorig seizoen kwam Nacer Chadli uit voor RSC Anderlecht, ook dit seizoen zou hij graag in de Jupiler Pro League spelen als het even kan. Maar ... (Lees meer)


Trebel dan toch naar de zandbak?

Adrien Trebel staat in de belangstelling van Al Ahli, waar René Weiler momenteel de coach is. Zelf heeft hij volgens Het Nieuwsblad niet meteen interesse. Ook Nantes is nog geïnteresseerd.



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties