Philippe Clement ziet ploeg 3 punten halen in Charleroi: "Dit is een ploeg voor Play Off 1"

Jelle Heyman vanuit Charleroi
| 11 reacties
Philippe Clement ziet ploeg 3 punten halen in Charleroi: "Dit is een ploeg voor Play Off 1"

Een fantastische week werd het voor Club-trainer Philippe Clement. De Club-trainer was na de winst tegen Charleroi lovend voor... de tegenstander.

Philippe Clement en Club Brugge mogen terugblikken op een prima week. Na het mooie punt tegen PSG in de Champions League, won de landskampioen een lastige uitwedstrijd op het veld van Charleroi. De Club-trainer kon achteraf enkel positief zijn over de tegenstander.

Philippe Clement

"Het was een interessante wedstrijd", vertelt Clement op de persconferentie. "Zeker tegen een ploeg zoals Charleroi, met veel aanvallende impulsen. Het was lastig voor ons, zeker met de Europese wedstrijd eerder deze week. Jaren geleden kan ik me herinneren dat Club won van Milan in de Champions League en daarna verloor in Heusden-Zolder."

"Ik ben fier op mijn groep met de punten die we hier behalen. We hebben niet slecht gespeeld tegen een zeer goede tegenstander. We zijn de eerste die hen kunnen verslaan dit seizoen en ik denk dat Charleroi in de top 4 zal eindigen", besluit Clement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties