OHL gaat hard deze zomer en toont nu interesse voor Zweedse aanvaller

OHL gaat hard deze zomer en toont nu interesse voor Zweedse aanvaller
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven heeft nog maar net een nieuwe transfer aangekondigd en daar is de interesse in een volgend target al.

Maandagnamiddag maakte OH Leuven bekend dat het de Portugese middenvelder Joao Gamboa had aangetrokken, al de 8e aanwinst van deze zomer naast onder meer Pletinckx en Holzhauser.

De Zweedse krant SportsBladet meent echter te weten dat Marc Brys en co nog niet uitgeshopt zijn. Volgens de Zweden toont OHL namelijk interesse in aanvaller Astrit Selemani van de Zweedse ploeg Hammarby. Naast OHL zou ook het Israëlische Hapoel Beer Sheva geïnteresseerd zijn.

De 25-jarige aanvaller trok vorige zomer naar de Zweedse eerste klasse voor 800.000 euro maar kon met 1 doelpunt en assist in 12 wedstrijden niet bepaald zijn stempel drukken. Selemani begon als basisspeler bij Hammarby maar begon de voorbije weken steevast op de bank bij de Zweedse middenmoter.

Sène

De vraag is nu of de deal tussen OHL en de Senegalees Kaly Sène doorgaat. Volgens de verschillende media hadden club en speler een akkoord, hoewel Sène ook kon genieten van interesse van Anderlecht. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties