Reactie Alderweireld weet wat er misliep tegen Union en probeert zijn ploegmaats op te peppen

Alderweireld weet wat er misliep tegen Union en probeert zijn ploegmaats op te peppen
Foto: © photonews

De klap is hard aangekomen hoor bij de Antwerp-spelers. Jelle Bataille bijvoorbeeld zat in zak en as. Ontroostbaar. Van kapitein Toby Alderweireld werden oppeppende woorden verwacht, maar ook aan hem zag je dat het gelijkspel tegen Union aankwam als een flinke tik.

Alderweireld trok zich op aan het feit dat Antwerp nog alles zelf in handen heeft. “Het is jammer dat we het niet hebben kunnen afmaken”, vertelde Toby Alderweireld bij Eleven Sports. “Na hun rode kaart was het voor ons hinken op twee gedachten."

"Zij speelden ook heel compact, daar moeten we hen complimenten voor geven. We hebben nog een paar kansen gekregen, maar we hebben niet de nodige kwaliteit kunnen brengen.”

Hij wou het allemaal wel relativeren. In de kleedkamer probeerde hij meteen  “Dit is natuurlijk een kleine teleurstelling”, aldus Alderweireld. “Maar langs de andere kant: als we volgend weekend winnen, is er niks gebeurd. We moeten de koppen bijeen steken en onszelf opladen richting volgend weekend. We geloven nog steeds voor de volle 100 procent in de titel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties