Dit was hét grote breekpunt tussen Gheysens en Mintjens: die controle wil Gheysens niet uit handen geven

Dit was hét grote breekpunt tussen Gheysens en Mintjens: die controle wil Gheysens niet uit handen geven
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De ruzie tussen Paul Gheysens en Tania Mintjens is helemaal uit de hand gelopen nadat de twee partijen openbaar zijn beginnen communiceren. Maar ook achter de schermen raakten ze geen millimeter vooruit. Gheysens zegt op bijna alle punten van het plan Mintjens 'nee'.

Maar het grote breekpunt is de eis van Mintjens dat er supportersvertegenwoordiging en een controlemechanisme wordt ingebouwd in de nieuwe structuur van Antwerp. Gheysens vindt echter dat hij met al zijn investeringen en zijn visie de club uit het slop heeft gehaald. 

De ondernemer wil niet op de vingers gekeken worden door iemand die geen moeite gedaan heeft, maar wel toekijkt hoe het verder gaat. Dat blijkt ook uit het mailverkeer tussen de advocaten, die HLN te zien kreeg. Daarin laat de advocaat van Gheysens duidelijk weten dat zoiets niet aanvaardbaar is.

Maar ook op de meeste andere punten van het 'plan Mintjens' gaat de familie Gheysens niet akkoord. Zoals dat alle opbrengsten van het stadion naar de club moeten vloeien. Gheysens vindt dat de grondeigenaar niet moet beslissen hoe de club bestuurd wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties