Anderlecht verliest volgende talent, JPL-club haalt na anderhalve maand slag thuis

Anderlecht verliest volgende talent, JPL-club haalt na anderhalve maand slag thuis
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo heeft op dit moment al enkele versterkingen beet. Enkele andere dossiers liepen vertraging op, maar er is eindelijk positief nieuws op komst.

Al heel wat dossiers werden correct afgehandeld, maar Westerlo wilde ook bij de topclubs gaan shoppen. Zo ook bij Anderlecht.

“De speler wil graag naar Westerlo komen en wij hebben een correct bod neergelegd. De sleutel ligt nu bij Anderlecht", was Jonas De Roeck een paar weken geleden al duidelijk over Lucas Stassin.

lucas stassin

De Roeck wil zijn volledige ploeg graag snel op orde hebben, want de competitiestart kondigt zich met tegenstanders Club Brugge, KAA Gent en Anderlecht als bijzonder pittig aan. Witte rook was er lange tijd niet.

Eindelijk goed nieuws?

Stassin speelde afgelopen seizoen 29 wedstrijden in de Challenger Pro League voor de beloften van Anderlecht. Paars-wit blokkeerde de transfer.

Nu is er echter eindelijk nieuws op komst, want volgens La Dernière Heure zou het dan toch raak zijn. Westerlo en Anderlecht zijn volop op zoek naar een akkoord en lijken dat te gaan vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties