Batshuayi op weg naar Jupiler Pro League: "Deze club is al verder gevorderd in de onderhandelingen"

Batshuayi op weg naar Jupiler Pro League: "Deze club is al verder gevorderd in de onderhandelingen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is er een nieuwe stunttransfer met een Rode Duivel in de maak? Deze winter zou Michy Batshuayi wel eens de overstap kunnen maken naar de Jupiler Pro League.

Batshuayi is momenteel aan de slag bij het Turkse Fenerbahce, maar heeft daar duidelijk gemaakt dat hij graag zou willen vertrekken tijdens de wintertransferperiode.

Na een goed eerste seizoen in Turkije loopt het dit jaar een pak moeizamer voor onze landgenoot. Een transfer naar de Jupiler Pro League zou hem ook in de kijker moeten zetten om zeker de EK-selectie te halen.

Volgens transferwatcher Sacha Tavolieri, zo liet hij weten in zijn laatste video op Youtube, zijn zowel Club Brugge als Royal Antwerp FC geïnteresseerd in Batshuayi.

Club Brugge zou al geïnformeerd hebben, zo geeft Tavolieri mee, maar Antwerp zou al een pak verder zitten in de onderhandelingen.

Fenerbahce is ook bereid om mee te werken aan een transfer en Batshuayi ziet de Jupiler Pro League zelf ook helemaal zitten. Enkel nog de cijfers doen kloppen lijkt dus de opdracht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties