'RSC Anderlecht heeft vervanger voor Augustinsson al op het oog'

'RSC Anderlecht heeft vervanger voor Augustinsson al op het oog'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht staat op kop van de rangschikking. Al wordt achter de schermen ook al volop gewerkt aan volgend seizoen.

RSC Anderlecht won zondag de topper tegen Union SG en komt daardoor alleen aan de leiding in de Champions’ Play-offs. Maar er wordt in het Lotto Park niet alleen gedacht aan de titel. Ook het huiswerk richting volgend seizoen wordt gemaakt.

Zo is het vooral uitkijken wat er met de Zweedse linksachter Ludwig Augustinsson zal gebeuren. Hij sluit zelf een verlengd verblijf bij RSC Anderlecht niet uit, maar de Zweed wordt gehuurd van Sevilla zonder aankoopoptie.

Zweedse vervanger voor Augustinsson

Toch heeft hij de nodige ambities in Brussel. Augustinsson zou met RSC Anderlecht graag Champions League spelen volgend seizoen. Volgens Gazet van Antwerpen wordt het niet eenvoudig om tot een nieuwe deal te komen, vooral op het vlak van looneisen. En dus kijkt paarswit uit naar een mogelijke opvolger voor Augustinsson.

Het zou daarvoor bij een landgenoot van hem zijn uitgekomen. De 21-jarige Samuel Dahl zou in beeld zijn. Hij speelt op dit moment voor Djurgardens en is ook belofte-international. De kostprijs voor een definitieve overname zou tussen de drie en vier miljoen euro liggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Allsvenskan

Nieuwste reacties