Transfernieuws en Transfergeruchten 20/06: Buffel - Van Nistelrooy - Dierckx - De Roover - Brown - Mueanta - Still - Schmeichel

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 20/06: Buffel - Van Nistelrooy - Dierckx - De Roover - Brown - Mueanta - Still - Schmeichel
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/07 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Buffel - Van Nistelrooy - Dierckx - De Roover - Brown - Mueanta - Still - Schmeichel

OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt ex-jeugdproduct van Anderlecht om doelpunten te maken in Challenger Pro League

Een mooie transfer voor Lokeren-Temse, dat timmert aan de ploeg voor de Challenger Pro League. Het verwelkomt Mohamed Soumaré. (Lees meer)


'Geïnteresseerde ploeg duwt door voor Belgisch toptalent van KAA Gent en beslissing nadert met rasse schreden'
Foto: © photonews

'Geïnteresseerde ploeg duwt door voor Belgisch toptalent van KAA Gent en beslissing nadert met rasse schreden'

KAA Gent heeft één van de grote Belgische toptalenten in zijn rangen. Het is maar de vraag hoe lang dat nog het geval zou zijn. (Lees meer)


Doelman Kasper Schmeichel maakt stevige hint over zijn toekomst bij Anderlecht

Kasper Schmeichel speelde het voorbije seizoen voor RSC Anderlecht. Het is uitkijken of de nationale doelman van Denemarken aan boord blijft in het Lotto Park. (Lees meer)


'KAA Gent kan miljoenen verdienen op transfer van sterkhouder'

KAA Gent begint aan een nieuw tijdperk in zijn geschiedenis. Al blijft de ploeg goed verdienen op uitgaande transfers. (Lees meer)


OFFICIEEL Royal Antwerp FC haalt jeugdspeler terug naar de Bosuil

Sepp De Roover werd onlangs aangesteld als nieuwe trainer voor de Young Reds. Hij zorgt ondertussen voor de nodige transfers. (Lees meer)


OFFICIEEL Belgische club pakt uit met komst van ex-speler van Club Brugge en Antwerp

Tweedeklasser KMSK Deinze haalt Tuur Dierckx terug naar België. Hij komt over van het Griekse Atromitos. (Lees meer)


OFFICIEEL Beerschot heeft eerste zomertransfer beet

De eerste zomertransfer van Beerschot is een feit. Nederlander Brian Plat tekent een contract op 't Kiel tot medio 2026 met een optie op één extra seizoen. (Lees meer)


Erfenis van Scott Parker: 'Speler van Club Brugge wil vertrekken'

Club Brugge staat voor een drukke zomermercato. Ook bij de spelers die niet veel in actie komen staan de nodige transfers op til. (Lees meer)


Geen Club Brugge of Genk: 'Van Nistelrooy op weg naar tweedeklasser'

Ruud van Nistelrooy werd de voorbije maanden aan enkele Belgische clubs verbonden. Maar uiteindelijk komt hij op een totaal andere werkplek terecht. (Lees meer)


OFFICIEEL OH Leuven blij met nieuwe overeenkomst: "Extra mogelijkheden in aanval"

OH Leuven heeft Suphanat Mueanta voor een extra seizoen kunnen vastleggen. Hij wordt gehuurd van Buriram United. (Lees meer)


Bijna helemaal rond: 'RSC Anderlecht heeft nieuwe trainer voor Futures beet'

RSC Anderlecht was al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainer voor de RSCA Futures. De kogel lijkt zo goed als door de kerk ondertussen. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties