Anderlecht en Club blijven geïnteresseerd in Salou

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht en Club blijven geïnteresseerd in Salou
Foto: © SC

Ibrahim Salou blijft gegeerd wild op de transfermarkt. Club Brugge en Anderlecht blijven erg geïnteresseerd in de aanvaller van Zulte Waregem, zo weet Het Laatste Nieuws. Beide clubs zullen zich wel moeten haasten want ook Dortmund en Auxerre volgen Salou op de voet.

«We zijn nog aan het aftasten», zegt Anderlecht-manager Van Holsbeeck, die dinsdag nog een gesprek had met Salou's manager. «Maar Salou is iemand die aan het profiel van Anderlecht beantwoordt én die dit seizoen al bewezen heeft wat hij kan op het niveau van de Belgische competitie. Maar er zijn nog vele vragen. Hoe zit het met de prijs? Ik vrees dat we bij Zulte Waregem op het slechte moment komen. Ik hoor bedragen van 2 tot 2,5 miljoen euro. We moeten ernstig blijven. Dat is de prijs van Frutos!»

Ook Marc Degryse, sportleider bij Club Brugge, is een groot fan van Salou: «Ja, ook wij zijn geïnteresseerd. Als ook Anderlecht aan Salou zou denken, zal de speler zelf moeten uitmaken of hij denkt samen met Frutos te kunnen spelen. Ik ga alleszins niet akkoord met zij die beweren dat men zijn ploeg helemaal op een spits als Salou moet instellen. Zoals Frutos en voordien bij ons Lange heeft Salou ook voetballende kwaliteiten, met als meerwaarde dat zulke spelers met hun kracht op een defensie kunnen wegen. Vergeet dus dat je met een type-Salou automatisch op de lange bal bent aangewezen.»
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties