Nieuwkomers Lokeren speelgerechtigd op Sclessin

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Nieuwkomers Lokeren speelgerechtigd op Sclessin
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren start zondag operatie redding. Het moet daarvoor naar Sclessin. De Waaslanders kunnen alleszins beroep doen op drie nieuwkomers.

Lokeren trok als eerste Grégory Dufer aan op de rechterflank. De Waaslanders huren de Waal van Club Brugge voor zes maanden met aankoopoptie. Op rechts verloor de club namelijk Gunther Van Handenhoven wegens de opsettelijk verloren wedstrijd met La Louvière tegen Lierse. De club kondigde ook aan dat Marcel Mbayo terug zou neerstrijken in Daknam. De oud-speler is nu ook net op tijd speelgerechtigd voor de topper tegen Standard. En ook Ivan Jovanovic, aangetrokken als vervanger van Runar Kristinsson, is speelgerechtigd geraakt voor de wedstrijd in Luik. De Serviër tekende onlangs voor 2,5 jaar met een optie voor een extra verblijf van 2 jaar.

De eerstvolgende thuismatch vindt volgend weekend plaats tegen Cercle Brugge. En het Lokerenbestuur beseft dat het iets goed te maken heeft bij de supporters. Na de wedstrijd wordt het publiek getrakteerd op gratis drank. Tussen 21u45 en 22u30 is er gratis bier en cola à volonté te verkrijgen in de kantines van Daknam. Het bestuur beseft dus dat het iets goed te maken heeft na de 'reuzereceptie' van vorige week. De bezoekersaantallen beantwoorden trouwens ook niet aan dat van een top-5-team, de ambitie van de heren Muslin en Lambrecht.

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties