Hoefkens: "Inbreng van Dirar deed match kantelen"

Nico Wieme
| 15 reacties
Hoefkens: "Inbreng van Dirar deed match kantelen"
Foto: © SC

Voor Carl Hoefkens was de inbreng van Nabil Dirar het keerpunt in de match tussen Club en Anderlecht. De centrale verdediger van blauw-zwart gelooft nog altijd in de titel.

Carl Hoefkens vertelde ons na afloop van de topper dat hij het een open match vond. “Anderlecht was voor de pauze tactisch heel sterk. Zij lieten ons aan de bal en schakelden dan snel om. De tweede helft trokken wij het laken naar ons toe door de inbreng van Nabil Dirar.”

“Toen Dirar inviel kwam Club pas echt in de match. We hebben laten zien waartoe we in staat zijn. De wissel Dirar-Gertjan De Mets was bepalend. We kregen meer grip op het middenveld en eisten het balbezit op. Daardoor kwam Anderlecht in de problemen”, analyseerde de Lierenaar.

Efficiëntie

Gelooft Hoefkens nog in de titel? “Club zal nooit opgeven. We beseffen dat alles nu zal moeten meezitten en dat we het geluk aan onze kant zullen moeten hebben. Het verschil tussen beide teams is de efficiëntie. Paars-wit kan een match naar zich toetrekken via de stilstaande fases.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties