Henrique: "Tien procent kans dat ik in België blijf"

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Henrique: "Tien procent kans dat ik in België blijf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paulo Henrique speelde zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Westerlo. “Jammer dat ik na zo’n seizoen geen afscheid kan nemen met een prijs”, reageerde de Braziliaan.

Paulo Henrique maakte achttien doelpunten in de competitie, maar in de bekerfinale slaagde de aanvaller er niet in om de netten te vinden.

“Ik stond dan ook tegen heel goede verdedigers”, zucht Henrique. “Het waren allemaal grote torens bij Standard. Er was heel weinig tegen te doen. Bovendien kreeg ik ook nog weinig goede ballen.”

“Standard was vandaag de absolute favoriet. Ze waren de te kloppen ploeg en hadden ook meer geluk dan wij. Het is spijtig om zo afscheid te nemen, want dit was mijn laatste wedstrijd voor Westerlo. Jammer dat we zo’n sterk seizoen niet beloond zien met een prijs, maar er kan maar één ploeg winnen.”

Weet Henrique al meer over zijn toekomst? “Dinsdag vertrek ik naar Brazilië. Daarvoor zit ik nog samen met mijn manager. Misschien dat ik dan nog de knoop doorhak. Of ik in België blijf? Die kans is klein, zo’n tien procent.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties