Champagne Charly: "Ons woord gegeven aan Anderlecht"

Steurbaut Kersten
| 48 reacties
Champagne Charly: "Ons woord gegeven aan Anderlecht"
Foto: © SC

Charly Musonda Junior is nog maar veertien jaar, maar de naam van de jonge middenvelder staat al wel neergepend in de scoutingsverslagen van alle Europese topclubs. Vader Musonda stelt Anderlecht echter gerust: “Anderlecht moet zich geen zorgen maken.”

Manchester City, Arsenal, Barcelona, Chelsea, Manchester United en Real Madrid. Allemaal hebben ze al geïnformeerd naar Charly Musondo Junior. Aangezien de zoon van papa Champagne Charly, die van 1987 tot 1997 de paars-witte kleuren verdedigde, pas op zijn zestiende een profcontract kan tekenen, kan de jongste Musonda voor een kleine vergoeding weggeplukt worden.

“Manchester City nodigde ons uit”, zegt vader Musonda in Het Nieuwsblad. “Maar Anderlecht hoeft zich geen zorgen te maken. We hebben ons woord gegeven. Ik zal blij zijn als het nieuwe seizoen is begonnen.”

Met Lamisha (19) en Tika Musonda (17)  lopen er in Anderlecht nog twee zonen van de voormalige Zambiaanse international rond. Zij ondertekenden onlangs een contract tot medio 2014.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties