Reactie Van Veldhoven foetert op de KBVB: "Onrechtvaardig"

Van Veldhoven foetert op de KBVB: "Onrechtvaardig"
Foto: © SC

Harm van Veldhoven was teleurgesteld en had ook nog een sneer in huis naar de voetbalbond. "Gooi die play-off II op een hoopje en trek er je plan mee", foeterde de Nederlander achteraf.

Het zat Van Veldhoven hoog dat OHL naar de finale van PO II gaat terwijl KV toch hoger eindigde in de reguliere competitie. "Werp die play-off II op een hoopje en trek er je plan mee", zei hij achteraf misnoegd. "Ik vind het heel onrechtvaardig dat er in die play-off II niets van rekening gehouden wordt met het klassement in de reguliere competitie. Alles waar je een heel seizoen voor gewerkt hebt, wordt gewoon weggeworpen. Wij eindigden als hoogste en we eindigen met gelijke punten, maar daar wordt niets mee gedaan."

Hij was echter ook niet blind voor de tekortkomingen. "Net als heel het seizoen hadden we het zelf kunnen afdwingen als we efficiënter waren geweest vandaag. We hebben heel goed voetbal gespeeld en veel kansen afgedwongen, maar die moet je ook afmaken. Ik telde vandaag 16 kansen waarvan er zeker vijf hadden moeten binnen zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties