Vormt Batshuayi binnenkort een voorhoede met Lukaku?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
Vormt Batshuayi binnenkort een voorhoede met Lukaku?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen Arsenal, maar ook Everton zou zich maar wat graag willen versterken met Michy Batshuayi. Op Goodison Park zou de Standardspits ploegmaat kunnen worden van Kevin Mirallas en Romelu Lukaku.

Enkele dagen geleden raakte bekend dat Arsenal Batshuayi zou willen wegplukken bij Standard om hem vervolgens meteen uit te lenen aan Anderlecht. Een constructie waar ze bij De Rouches niet bepaald graten zien.

Het lijkt dan ook vanzelfsprekend dat Standard niet staat te springen om mee te werken aan zo’n transfer. Everton daarentegen, zou ook de gevraagde transferprijs (om en bij de 8 miljoen euro, nvdr.) willen ophoesten. Dat meldt The Daily Mail.

Échte versterking

The Toffees zouden de jonge Belg ook niet willen uitlenen, maar zien hem als een échte versterking. Bij Everton ligt Arouna Koné namelijk nog een hele poos in de lappenmand en mag Nikica Jelavic (ex-Zulte Waregem en overbodig, nvdr.) vertrekken in januari.

Bovendien is de kans ook groot dat Roberto Martinez na dit seizoen geen beroep meer kan doen op Romelu Lukaku, die nog steeds eigendom is van Chelsea. Batshuayi in januari naar Goodison Park halen zou dus geen slechte zet zijn van Everton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties