Anderlecht informeerde naar Franse international die vorig jaar nog het EK betwistte, toploon van de aanvaller vormt een probleem

Anderlecht informeerde naar Franse international die vorig jaar nog het EK betwistte, toploon van de aanvaller vormt een probleem
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kan zijn transferzomer rustig voorbereiden, en toch zijn de Brusselaars al vroeg in actie geschoten. Met een Europese vicekampioen stond al een volgende pion op de radar.

Anderlecht houdt rekening met een vertrek van Lukasz Teodorczyk en dus speurt paars-wit naar aanvallende versterking. Volgens onze informatie had manager Herman Van Holsbeeck een onderhoud met Jean Christophe Cano, een van de bekendste zaakwaarnemers in Frankrijk. De twee ontmoetten elkaar al eens eerder in 2013 toen Paul-Georges Ntep op de lijst met potentiële versterkingen stond.

Laatste transfer

Deze keer zaten Van Holsbeeck en Cano samen voor een Fransman die een jaar geleden nog deel uitmaakte van de Franse selectie op EURO 2016: André-Pierre Gignac. De voormalige aanvaller van Marseille voetbalt nog tot medio 2018 voor het Mexicaanse Tigres en staat niet weigerachtig tegenover een laatste transfer.

De kostprijs van de 31-jarige Gignac bedraagt 6 miljoen euro, zijn salaris zal echter wel een probleem vormen. Ook twee Turkse clubs, die een betere bestemming vormen, hebben de centrumspits in het vizier.

André-Pierre Gignac voetbalt momenteel voor het Mexicaanse Tigres
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties