Motivatie genoeg bij KVK: nieuw veld én een premie bij play-off 1: "Ik voel die honger nú al"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 5 reacties
Motivatie genoeg bij KVK: nieuw veld én een premie bij play-off 1: "Ik voel die honger nú al"
Foto: © photonews

KV Kortrijk moet met twee punten achterstand op Antwerp en Standard hopen dat het zelf wint van Charleroi, én de tegenstand punten laat liggen. Aan motivatie zal het alvast niet liggen.

"Ik voel de honger al, zelfs drie dagen voor de wedstrijd is er al een bepaalde scherpte in de groep", aldus coach Glen De Boeck. "Het leeft, er is natuurlijk een groot verschil tussen play-off 1 en play-off 2. Qua omkadering en beleving is er een groot verschil."

Er zou ook een nieuw veld komen. "Het is verplicht door de Pro League. Mochten we play-off 1 halen, moet er een nieuw veld komen." Voor play-off 2 was het erbarmelijke veld van Kortrijk wél nog goed genoeg. Begrijpe wie begrijpen kan.

Die play-off 1-premie stond al in mijn contract, een coach denkt aan alles

-Glen De Boeck

"Het kost een hoop geld, maar met een goed veld gaat die bal van Chevalier er tegen Zulte Waregem moeiteloos in." Naast een nieuw veld, zou er ook een premie komen. "De club voorziet een premie als we play-off 1 halen. Dat is de laatste weken afgesproken."

Toen Glen De Boeck overnam, was play-off 1 een utopie, maar de coach was voorbereid. "In mijn contract stond het wel, een trainer denkt altijd aan alles. Zelfs een kampioenenpremie staat erin", aldus De Boeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties