Reactie Na penaltydebacle op Bosuil nu hetzelfde op het Kiel: Losada gaat onderhoud voeren met zijn spits

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Antwerpen-Kiel
| 31 reacties
Na penaltydebacle op Bosuil nu hetzelfde op het Kiel: Losada gaat onderhoud voeren met zijn spits
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rivalen Antwerp en Beerschot hebben zowaar iets gemeen: bij strafschopgevallen kunnen de discussies al eens oplaaien over wie nu juist de strafschop moet nemen. Het was een opmerkelijke scène op het Kiel vrijdagavond. Dit kon Hernan Losada als beginnend trainer wel missen als de pest.

Toen de ref vijf minuten voor tijd naar de stip wees, maakte de bleek acterende Marius Noubissi veel aanstalte om de bal te nemen. De Kameroener wilde wellicht zijn eerste doelpunt maken. Dat was wel niet de manier waarop. Strafschoppen bij Beerschot zijn doorgaans een klus voor Holzhauser, die de elfmeter uiteindelijk ook wist te benutten.

"Ik heb voor de wedstrijd duidelijk gezegd wie nummers één en twee waren. Marius was niet nummer één", stelde Hernan Losada op de persbabbel. "Raphael Holzhauser stond wel niet op de lijst omdat hij op de bank gestart was. Maar op het moment dat de penalty gefloten was, was Marius niet de nummer één."

Duidelijk dus dat de spits hier over de schreef ging. Bourdin kreeg hem slechts na veel vijven en zessen weg bij de penaltystip. "Ik heb toen besloten dat Raphael moest trappen", geeft Losada mee. "Ik ga maandag zeker een babbeltje houden met Marius."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties