Speler op overschot bij Club Brugge kan toptransfer realiseren

Dante Bellon
| 11 reacties
Speler op overschot bij Club Brugge kan toptransfer realiseren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet kunnen doorbreken bij Feyenoord en Club Brugge, maar binnenkort een droomtransfer in Italië? Het zou zomaar kunnen voor Sofyan Amrabat.

Sofyan Amrabat maakte geen al te gelukkige beurt bij Feyenoord en Club Brugge, maar kan binnenkort wel een mooie transfer maken in Italië. De 23-jarige Nederlandse Marokkaan geniet de belangstelling van Fiorentina. Op dit moment wordt Amrabat door Club Brugge verhuurd aan Hellas Verona. 

Volgens het Nederlandse Algemeen Dagblad hebben meerdere clubs interesse, maar lijkt Fiorentina het snelst op de bal te willen spelen voor Amrabat, die het in Verona naar zijn zin heeft. La Viola wil namelijk de middenvelder deze winter al inlijven. 

Dan zouden er afspraken moeten gemaakt worden met Club Brugge en Hellas Verona, want de huurovereenkomst duurt een jaar voor de speler. Amrabat heeft nog tot 2020 een contract bij Club Brugge, dat vier miljoen euro voor hem betaalde. 

Bij Club Brugge en Feyenoord moest Amrabat het vooral hebben van invalbeurten terwijl hij in Verona één van de eerste op het wedstrijdblad is. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties