Sanneh wordt door Anderlecht uitgeleend aan een andere Belgische eersteklasser

Nils Wens
| 0 reacties
Sanneh wordt door Anderlecht uitgeleend aan een andere Belgische eersteklasser
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bubacarr Sanneh is op weg naar KV Oostende. De centrale verdediger werd in de eerste helft van het seizoen uitgeleend aan het Turkse Göztepe, maar het werd geen succes. Sanneh wilde er weg en dus zoekt Anderlecht nu een oplossing in eigen land.

Volgens Het Laatste Nieuws wordt de transfer één van de komende dagen in orde gebracht. Het gaat om een uitleenbeurt. In de zomer van 2018 werd Sanneh nog gekocht voor 8 miljoen euro, maar na een goede start kwam hij al snel op de bank terecht. 

Hij werd dit seizoen uitgeleend aan het Turkse Göztepe, maar daar had hij veel last van blessures. De centrale verdediger wilde weg uit Turkije en ook Göztepe had hem niet meer nodig. Anderlecht lijkt dus een nieuwe oplossing gevonden te hebben door hem uit te lenen aan KV Oostende

KV Oostende is nog niet zeker van de redding en dus ze willen nog enkele spelers binnenhalen. De deal met Sanneh is dus bijna rond en ze zouden ook op zoek zijn naar een extra aanvaller. Sylla en Guri voldoen niet aan de verwachtingen.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties