"Kortrijk-Antwerp kan qua sfeer beste match van het seizoen worden"

"Kortrijk-Antwerp kan qua sfeer beste match van het seizoen worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdagavond ontvangt KV Kortrijk Antwerp in de tweede halve finale van de Beker. Na het 1-1 gelijkspel op de Bosuil belooft het een spannende avond te worden in West-Vlaanderen. Yves Vanderhaeghe en Hein Vanhaezebrouck blikten alvast vooruit.

Op Twitter deelde KV Kortrijk een filmpje waarin Vanhaezebrouck, ex-coach van KV Kortrijk, en Yves Vanderhaeghe, destijds assistent en vandaag T1 van de Kerels, vooruitblikken naar de halve finale van donderdag.

Vanderhaeghe putte alvast veel moed en vertrouwen uit de heenwedstrijd. "We zijn er overeind gebleven en hadden zelfs de beste kansen. We hebben veel vertrouwen opgedaan  na de drie recente topwedstrijden (gelijke spelen tegen Club Brugge en Antwerp, winst tegen Standard, nvdr.). Maar het zal een zeer geladen match worden."

"Qua sfeer beste match van het seizoen"

Ook Hein Vanhaezebrouck beseft dat het wel eens zou kunnen kolken in het Guldensporenstadion. "In Kortrijk kan er ongelooflijk goede sfeer zijn. Het zou donderdag wel eens heel mooie publiciteit kunnen worden voor Kortrijk. Antwerp heeft van nature die Engelse sfeer, maar ook bij de Kortrijk-fans kan dit het geval zijn. Ik hoop dat de tribunes helemaal vol zitten. Qua ambiance kan dit wel eens een van de allerbeste matchen van het seizoen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties