Pedro verlaat Chelsea en trekt naar Italiaanse hoofdstad

Redactie
Pedro verlaat Chelsea en trekt naar Italiaanse hoofdstad
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Meunier - Pedro - Wuytens - De Bruyn - Musona - Farquharson - Nakamura - Upamecano

Pedro verlaat Chelsea en trekt naar Italiaanse hoofdstad

De Spaanse vleugelaanvaller Pedro vertrekt na dit seizoen transfervrij bij Chelsea. Hij tekent bij AS Roma een contract voor twee seizoenen, met een optie voor een derde. Pedro speelde sinds 2015 voor Chelsea en scoorde 43 doelpunten in 201 wedstrijden. Hij won met de club de Premier League in 2017, de FA Cup in 2018 en de Europa League in 2019.

Transfernieuws en Transfergeruchten 25/06

Standard toont interesse in Casper Höjer Nielsen

Na het vertrek van Senna Miangue is Standard op zoek naar een tweede linksback. Tijdens deze zoektocht zijn ze uitgekomen bij de Deen Casper Höjer Nielsen. Hij is actief in zijn thuisland bij Aarhus GF. (Lees meer)


Stijn Wuytens tekent voor 5 jaar voor Lommel

Lommel heeft zijn eerste grote vis binnengehaald. Het neemt transfervrij Stijn Wuytens over van AZ. (Lees meer)


Eindelijk is de transfer van Thomas Meunier naar Dortmund officieel bekendgemaakt.

Thomas Meunier werd al enkele maanden gelinkt aan Borussia Dormund, maar het was wachten op een officiële bekendmaking. Donderdagmiddag maakte Dormund via een filmpje op Twitter de transfer bekend. (Lees meer)


Knowledge Musona blijft nog een jaartje uitgeleend aan Eupen

Knowledge Musona zal een extra jaartje uitgeleend worden aan Eupen. Anderlecht nam hem in 2018 over van Oostende, maar kon nooit doorbreken bij paars-wit. (Lees meer)


Chelsea zit achter Leipzig-verdediger Dayot Upamecano aan

Chelsea-eigenaar Roman Abramovitsj heeft blijkbaar nog ergens een goed gevuld spaarpotje gevonden. Na Hakim Ziyech en Timo Werner, zou Chelsea nu interesse hebben in verdediger Dayot Upamecano. (Lees meer)


Antwerp gelooft wel in jongeling uit Standard Academie en neemt hem direct mee op stage
Foto: © RAFC

Antwerp heeft Dragan Lausberg een contract gegeven

Zaterdag vertrekt Antwerp op stage en ze gaan naast Birger Verstraete nog een versterking meenemen. De 18-jarige Dragan Lausberg kreeg een contract voor twee jaar met optie. (Lees meer)


STVV haalt de Japanse jeugdinternational Keito Nakamura

Drukke transferdag in Sint-Truiden. Waarschijnlijk zien ze dus Alexandre De Bruyn vertrekken, maar ze hebben al een vervanger gehaald. De Japanner Keito Nakamuro wordt voor een seizoen gehuurd. (Lees meer)


AA Gent haalt waarschijnlijk ook Alexandre De Bruyn bij STVV

Volgens Sporza-journalist Tom Boudeweel heeft AA Gent zich nogmaals versterkt. Na Jordan Botaka zijn ze nog een speler gaan weghalen bij STVV. (Lees meer)


KV Oostende gaat zich versterken met opmerkelijke tansfer: Priestley Farquharson

KV Oostende gaat zich vandaag versterken met een nogal opmerkelijke transfer. Het gaat om de 23-jarige Engelsman Priestley Farquharson, die vooral bekend staat als... strandvoetballer. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties