Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08: Dirar - Rodríguez Rubio - Martínez - Trondsen - Ngoy - Havertz - Osayi-Samuel - Wilson

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08: Dirar  - Rodríguez Rubio - Martínez - Trondsen - Ngoy - Havertz - Osayi-Samuel - Wilson
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dirar - Rodríguez Rubio - Martínez - Trondsen - Ngoy - Havertz - Osayi-Samuel - Wilson

'Club Brugge kon nog niet scoren dit seizoen en krijgt nieuwe klap in zoektocht naar gewilde aanvaller'

Club Brugge kon zowel in de bekerfinale als thuis tegen Charleroi nog niet scoren in een officiële wedstrijd dit seizoen. En dus moet er voorin dringend nog versterking komen. Maar ... (Lees meer)


Arsenal gaat zich moeien voor James Rodriguez

James Rodriguez heeft de clubs voor het uitkiezen. Rest de vraag waarheen hij zal trekken. Ook Arsenal zou zich nu gemengd hebben in de debatten volgens de Engelse media.


Kai Havertz? Die zal niet goedkoop zijn!

Kai Havertz van Bayer Leverkusen naar Chelsea? Er zal dan minstens 100 miljoen euro op de proppen moeten komen. Dat stelt alvast de Duitse media.


Deal rond Anders Trondsen is rond

Anders Trondsen heeft een nieuwe club. Hij ruilt Rosenborg in voor Trabzonspor. Met de deal is bijna een miljoen euro gemoeid.


David Mukuna-Trouet tekende een contract bij Beerschot

Beerschot heeft zich versterkt met een aanvaller die vooral toekomstgericht interessant kan zijn. De 18-jarige David Mukuna-Trouet komt over van RFC Walhain. (Lees meer)


Lautaro Martinez naar Barcelona? Makelaar reageert

Lautaro Martinez en Barcelona? Dat lijkt niet zomaar wat te gaan worden, zo meldt zijn manager in de Argentijnse pers. "Hij heeft nog een contract tot 2023 bij Internazionale", staan de puntjes op de i.


Officieel: Julien Ngoy keert terug naar België

AS Eupen heeft een nieuwe aanvaller aangetrokken. De jonge Julien Ngoy keert terug naar België. (Lees meer)


Nabil Dirar straks weer in België te bewonderen? Niet als we zijn makelaar mogen geloven

Nabil Dirar straks weer in België te bewonderen? Niet als we zijn makelaar mogen geloven

Er deden onlangs geruchten de ronde dat Nabil Dirar voor een terugkeer naar België zou staan, maar daar is niets van waar. (Lees meer)


Liverpool-talentje in de belangstelling van meerdere clubs

Newcastle en Leeds zouden beiden graag het Liverpool-talentje Harry Wilson willen inlijven voor volgend seizoen. Dat staat te lezen in verschillende Engelse media. Dit jaar speelde hij bij Bournemouth.



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties