Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08: Steppe - Oularé - Osimhen - David - Carlinhos - Bates - Goranov - Bundu

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08: Steppe - Oularé - Osimhen - David - Carlinhos - Bates - Goranov - Bundu
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Steppe - Oularé - Osimhen - David - Carlinhos - Bates - Goranov - Bundu

OFFICIEEL: Charleroi vindt in Ivan Goranov nieuwe verdediger

Charleroi heeft net voor de competitiestart nog een nieuwe verdediger aangetrokken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Schotse verdediger Bates komt Cercle Brugge versterken

Cercle Brugge heeft een nieuwe verdedigende versterking beet. De Schotse verdediger David Bates komt over van Hamburg. (Lees meer)


Lars Dendoncker trekt ook naar Premier League

Lars Dendoncker volgt het voorbeeld van zijn broer en gaat in de Premier League voetballen. De jongere broer van Leander, 19, kiest voor een avontuur bij Brighton. (Lees meer)


Recordtransfer voor Jupiler Pro League nakend? 'Deal is rond', klinkt het in Frankrijk - maar het onderste wordt nog uit de kan gehaald
Foto: © photonews

Recordtransfer voor Jupiler Pro League nakend? 'Deal is rond', klinkt het in Frankrijk - maar het onderste wordt nog uit de kan gehaald

De droomtransfer komt elke dag een beetje dichterbij en daar zou ook een recordbedrag mee gemoeid zijn. Maar het is nog niet zover, want er spelen verschillende belangen. (Lees meer)


Besiktas toont interesse in Obbi Oulare

Standard heeft niet zoveel centrumspitsen rondlopen. Toch heeft de Turkse topclub Besiktas zijn oog laten vallen op één van hen. (Lees meer)


Standard verkoopt Carlinhos aan Vasco da Gama

Standard heeft nog een uitgaande transfer gerealiseerd. De Braziliaanse offensieve middenvelder Carlinhos keert terug naar zijn vaderland. (Lees meer)


Kenny Steppe heeft zijn contract bij STVV verlengd

Het heeft lang geduurd, maar net voor de competitiestart heeft STVV toch goed nieuws kunnen melden. Eerste doelman Kenny Steppe heeft een nieuw contract getekend. (Lees meer)


Mustapha Bundu ziet Anderlecht als de beste stap in zijn carrière

Als alles goed gaat met zijn medische testen, stelt Anderlecht vandaag Mustapha Bundu voor. De 23-jarige flankaanvaller moet voor meer power op de flanken gaan zorgen. En naar eigen zeggen is hij daar al klaar voor. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties