Lukaku wil Kompany ooit achterna: "De aantrekkingskracht voor een speler uit de eigen jeugd is gewoon te groot"

Clint Vens
| 13 reacties
Lukaku wil Kompany ooit achterna: "De aantrekkingskracht voor een speler uit de eigen jeugd is gewoon te groot"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku hoopt dit seizoen even goed te doen bij Internazionale dan het vorige. Dat wordt niet evident, want de Rode Duivel maakte veel indruk in Italië.

Big Rom blijft ook Anderlecht op de voet volgen. De club beleeft enkele moeilijke seizoenen, maar het paarse bloed kruipt duidelijk waar het niet gaan kan bij de Rode Duivel. 

“Het is nu natuurlijk niet makkelijk voor mensen met paars bloed", zegt Lukaku in een interview met Het Laatste Nieuws. "Ik denk dat elke grote club door zo’n momenten moet.”

Hij begrijpt ook de de terugkeer van Kompany naar het paarswitte nest. “Zeer zeker. Als je de sleutels krijgt van jouw club en je kunt die vanaf nul terug opbouwen...”

Paarswit hart

En de nummer negen van de Rode Duivels doet de RSCA-fans ook dromen. “Ik keer nog terug. Zeker en vast. De aantrekkingskracht voor een speler uit de eigen jeugd is gewoon te groot. Vraag maar aan jongens als Leander Dendoncker, Youri Tielemans. Zij blijven ook bij de club betrokken omdat we er zo veel mooie momenten beleefd hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties