Hamza Rafia (ex-Standard) op weg naar Zwitserland?

Redactie
Hamza Rafia (ex-Standard) op weg naar Zwitserland?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Depay - Bakkali - de Jong - Onana - Benson - Muja - Ugbo

Hamza Rafia (ex-Standard) op weg naar Zwitserland?

Hamza Rafia, die vorig seizoen door Juventus werd uitgeleend aan Standard, zou de club uit Turijn definitief kunnen gaan verlaten. Foot Mercato laat weten dat het Zwitserse Sion de 23-jarige Tunesiër wil inlijven. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/08

Transfer gekaapt: Marc Cucurella trekt niet naar City en Pep Guardiola maar wel naar andere Engelse club

Dat Marc Cucurella richting Manchester City zou trekken, leek vorige week nog een formaliteit. Maar de Spaanse wingback heeft nu voor een andere club gekozen. (Lees meer)


Memhis Depay heeft opties in de Bundesliga en de Serie A

Na één seizoen lijkt het avontuur van Memphis Depay er al op te zitten bij FC Barcelona. Het nieuws dat hij mag vertrekken heeft een aantal clubs wakker geschud. (Lees meer)


OFFICIEEL: Na degradatie met Beerschot gaat Halaïmia opnieuw in eigen land aan de slag

Na de degradatie van Beerschot was Reda Halaïmia (25) een van de spelers die gebruik maakte van de degradatieclausule om zijn lopende contract te ontbinden. De Algerijn zat een tijdje zonder club, maar heeft nu een nieuwe uitdaging beet. (Lees meer)


Onana stap dichter bij West Ham United

West Ham United duwt vol door voor Amadou Onana. De Hammers hebben een nieuw bod van zo'n 40 miljoen uitgebracht. OSC Lille ging dit keer wel akkoord. Toch is de overstap van de Rode Duivel nog niet rond, want West Ham kwam nog niet tot een akkoord met de speler.


'Jasper Cillessen op weg naar NEC'

Opmerkelijke transfer in de maak in Nederland. Jasper Cillessen (33), 63-voudig Nederlands international, staat op het punt Valencia te verlaten. De doelman zou terugkeren naar NEC, waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding doorliep. Bij de club uit Nijmegen zette hij ook zijn eerste stapjes in het profvoetbal. 


Renato Sanches op een zucht van PSG

Diverse media melden dat de overgang van OSC Lille-speler Renato Sanches (24) naar PSG bijna in kannen en kruiken is. De Portugese middenvelder wordt voor 15 miljoen euro -een prikje naar PSG-normen- weggehaald. 


Treedt jonge Deen weldra in voetsporen Maehle bij KRC Genk? 'Bod van 3,5 miljoen aanvaard'

Treedt jonge Deen weldra in voetsporen Maehle bij KRC Genk? 'Bod van 3,5 miljoen aanvaard'

Wouter Vrancken heeft dringend nood aan versterkingen, na het vertrek van enkele basispionnen en het uitvallen van Luca Oyen. Als we het Deense Bold mogen geloven, krijgen de Limburgers er weldra een flankspeler bij. (Lees meer)


OFFICIEEL: Trent Sainsbury gaat in Qatar aan de slag

Na twee seizoenen liep onlangs het contract van Trent Sainsbury (30) bij KV Kortrijk af. De Australische international heeft een nieuwe uitdaging beet: de centrale verdediger ondertekende een contract voor een seizoen bij het Qatarese Al-Wakrah.


De laatste stappen voor de definitieve transfer van Manuel Benson naar Burnley

Alleen nog medische testen staan een transfer van Manuel Benson naar Burnley in de weg. (Lees meer)


Zakaria Bakkali vindt een nieuwe uitdaging in Nederland

Met grote trom aangekondigd bij Anderlecht, maar uiteindelijk de club verlaten via de achterdeur. Nu heeft Zakaria Bakkali een nieuwe uitdaging gevonden. (Lees meer)


'KRC Genk vangt mogelijk nog bijna 6 miljoen euro voor Ike Ugbo'

Ike Ugbo staat op het punt om KRC Genk te verlaten. Genk zou nog bijna 6 miljoen euro kunnen krijgen voor de aanvaller. (Lees meer)


Stanley Nsoki neemt zelf al afscheid van Club Brugge

Stanley Nsoki neemt zelf al afscheid van Club Brugge

Het lijkt erop dat de transfer van Stanley Nsoki in kannen en kruiken is want de verdediger neemt zelf al afscheid van Club Brugge op sociale media. (Lees meer)


'Club Brugge verlegt geweer van schouder en aast op dure spits, die gecharmeerd is'

Bij Club Brugge willen ze het nieuwe seizoen inzetten met een aantal nieuwe spelers. Daarbij wordt nog steeds gezocht naar aanvallende versterking. (Lees meer)


'Aanwinst Antwerp is in het land, medische testen ingepland'

Royal Antwerp FC ziet mogelijk een aantal spelers vertrekken, maar aan inkomende zijde is er ook bijna een speler op komst. (Lees meer)


Nieuwe technische directeur ter plaatse: 'Standard trekt meteen in de aanval voor beloftevolle winger'

Bij Standard willen ze na een teleurstellende 1 op 6 nog snel wat inkomende transfers gaan afronden om steviger te staan in de rest van het seizoen. (Lees meer)


Charleroi haalt speler op in Nederland

Charleroi heeft de 21-jarige Siebe Vandermeulen overgenomen van Telstar. Dat nieuws is zo goed als officieel. In het verleden speelde hij ook al bij KRC Genk.


De Jong wil blijven

Chelsea en Barcelona zijn aan het spreken over een transfer van Frenkie de Jong, maar als het aan de Nederlander zelf zou liggen wil hij graag blijven bij de Catalanen.


Mertens wijst Juve af

Dries Mertens kon naar Juventus, maar dat ligt te gevoelig voor het Napoli-icoon. Hij ziet dan ook af van de transfer, klinkt het.


Ajax en Kopenhagen zijn eruit geraakt

Ajax en FC Kopenhagen zijn akkoord over een tijdelijke overstap van Mohamed Daramy. Dat weet Voetbal International te melden.


Club Brugge wil losgaan

Club Brugge wil wild gaan op de transfermarkt. Sander Berge wordt nog steeds genoemd en ook een spits is prioritair.



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties