Ieder zo zijn idee over rood in STVV-Gent, Davy de Fauw hard voor refs: "Jullie maken voetbal kapot"

Ieder zo zijn idee over rood in STVV-Gent, Davy de Fauw hard voor refs: "Jullie maken voetbal kapot"
Foto: © photonews

In STVV-Gent werd een rode kaart gegeven waar weer vele meningen over zullen rondgaan. Ook Davy de Fauw was aan het kijken en zijn visie is alvast zeer helder.

Na een kwartier voetballen werd Aboubakary Koita uitgesloten. De flankspeler begon aan één van zijn dribbels, maar zette hierbij ongelukkig - maar wel vol - zijn voet op het onderbeen van Hong. Aanvankelijk werd geel gegeven, na VAR-tussenkomst werd dat rood. Tien Truienaars konden nadien geen vuist meer maken, Gent won met 0-3.

Davy de Fauw was deze competitiewedstrijd duidelijk ook nauwlettend aan het volgen. Op zijn Twitterpagina schreef De Fauw zijn mening neer: "Ga aub scheidsrechters zoeken die gevoel hebben voor voetbal", was hij het duidelijk niet eens met de beslissing om Koita uit te sluiten.

"Wat een drama, jullie maken voetbal kapot", is De Fauw streng voor de arbitrage en VAR die aangeduid waren voor de partij tussen Sint-Truiden en Gent. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21821 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties