Steeds meer gedetailleerd zicht op beloften Club Brugge aan Ronny Deila: straf pakket moet hem overstag doen gaan
Steeds meer gedetailleerd zicht op beloften Club Brugge aan Ronny Deila: straf pakket moet hem overstag doen gaan
Foto: © photonews

Ronny Deila ontkent het zelf nog, maar hij lijkt toch wel echt op weg naar Club Brugge. Een pakket aan financiële mogelijkheden, zowel voor hem persoonlijk als voor de ploeg, moet hem overtuigen de finale knoop door te hakken.

Sacha Tavolieri had eerder al uitgelekt dat er in Brugge voor Deila een contract klaarligt met een jaarloon dat kan oplopen tot 2,5 miljoen euro. De transferexpert blijft ook bij die stelling nadat de Noorse coach het voorbije weekend in alle toonaarden ontkende dat er een overeenkomst was met Club.

Sterker nog, inmiddels beschikt Tavolieri over nog meer informatie. Zo mag Deila ook rekenen op een transferenveloppe van twintig miljoen euro om blauw-zwart te versterken. Ook komt de beslissing over het aantrekken van spelers bij hem te liggen als het gaat over de door hem aangewezen profielen.

Ronny Deila zou in Brugge een contract kunnen tekenen voor twee jaar, met een optie voor nog een extra seizoen. Op het einde van de week zou er een officiële communicatie volgen richting zijn huidige spelersgroep bij Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties