'Genk is topfavoriet en troeft Club Brugge af voor gewilde verdediger'

'Genk is topfavoriet en troeft Club Brugge af voor gewilde verdediger'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is ondertussen zo goed als zeker afgehaakt. En dus kan KRC Genk er zomaar vandoor gaan met Arnau Comas Freixas.

Club Brugge zat de voorbije maanden te azen op de Spaanse verdediger Arnau Comas van het Zwitserse Basel. Tot een deal kwam het echter nooit.

Blauw-zwart wil weliswaar nog steeds verdedigende versterking, maar tot op heden is die er niet gekomen. En ook Comas zal het niet worden.

Volgens AS laat Club Brugge de 23-jarige Spanjaard links liggen. Mede doordat er een ander Belgisch team volop inzet op de speler.

2 miljoen euro?

KRC Genk zou nu namelijk Arnau Comas Freixas nadrukkelijk op de radar staan hebben. Volgens de Spaanse krant zijn zij de topfavoriet om hem in te lijven. Met de deal zou zo'n twee miljoen euro gemoeid zijn.

Comas speelde bijna zijn hele jeugd bij Barcelona tot hij in 2019 voor een seizoen op huurbasis vertrok naar de Spaanse club Olot. Basel haalde Comas vorig jaar transfervrij binnen en daar speelde hij zo'n 26 wedstrijden, tot hij uitviel met een spierblessure - een blessure die hem nu opnieuw parten speelt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties