Transfergeruchten van de Dag: 23/06

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Transfergeruchten van de Dag: 23/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Kent u Cyril Théréau nog? De spits die in een ver verleden nog voor Charleroi en Anderlecht speelde verkast binnenkort mogelijk naar Udinese. Momenteel staat de Fransman nog op de loonlijst bij Chievo.

Onze nationale held Divock Origi heeft zich gisteren in de kijker gespeeld van de hele voetbalwereld. Het levert hem alvast interesse van Tottenham Hotspurs op. Dat meldt Daily Mirror in elk geval.

De Costa Ricaanse sensatie Joel Campbell lijkt volgend seizoen in het shirt van Arsenal te gaan spelen. De technisch vaardige aanvaller wordt teruggeroepen door zijn moederclub en mag zich bewijzen voor de ogen van Arsène Wenger.

Het lijkt er meer en meer op dat Siem de Jong deze zomer vertrekt bij Ajax. De kapitein van de Amsterdammers won zowat alles wat er te winnen valt met de Nederlandse topclub en op zijn 25e lijkt hij klaar voor de stap naar het buitenland.

Keert Raul Meireles terug naar de Premier League? Het zou zomaar even kunnen. De ex-speler van Chelsea zou namelijk zijn aangeboden bij West Ham United.

De kans is niet onbestaande dat Radamel Falcao alweer vertrekt bij AS Monaco. Het is geen geheim dat de Colombiaanse aanvaller – er momenteel niet bij op het WK door een blessure – niet volledig gelukkig is in de Ligue 1. Onder meer Atlético Madrid, Chelsea en Manchester City toonden al interesse.

En we zijn ook weer vertrokken voor maandenlange soap omtrent Luis Suarez. De Uruguayaan kan (wederom) rekenen op de belangstelling van Real Madrid en FC Barcelona en liet zelf al optekenen dat hij wil vertrekken. Enig probleem: ook een jaar geleden hield Liverpool het been simpelweg stijf.

Internazionale en Juventus trekken dan weer aan de mouw van Romelu Lukaku. De aanvaller heeft wellicht geen toekomst bij Chelsea, maar kan stilaan een huis bouwen met de binnengelopen aanbiedingen. “Het is de bedoeling van Chelsea om hem definitief te verkopen”, is ondertussen ook steeds meer te horen.”

Goran Pandev gaat de poort bij SSC Napoli achter zich toeslaan. De aanvaller trekt wellicht naar Griekenland of Turkije, maar de Italianen maken al werk van de opvolging. Zo zou Michu – dé revelatie bij Swansea City – op weg zijn naar de Serie A.

Real Madrid zou de prestaties van Mateo Kovacic op de voet volgen. De Kroaat van Inter Milaan is een van de namen op het lijstje van mogelijke versterkingen voor het Madrileense middenveld. Andere mogelijke targets zijn Vidal, Pogba, Verratti en Ramires.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties