"Je kan veranderen van onderbroek en vrouw, maar je stamnummer blijf je trouw!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
"Je kan veranderen van onderbroek en vrouw, maar je stamnummer blijf je trouw!"
Foto: © Photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Wat?! Weeg je meer dan mij?”

Silvio Proto stak bij de medische testen van de Anderlecht-spelers de draak met Dennis Praet, die tijdens de vakantie een beetje was bijgekomen. “Laat hem maar goed lopen, hé”, aldus Proto.

“Venanzi neemt over van Duchâtelet… Een lichtpunt!”

Waarom deze quote zo grappig is? Bruno Venanzi is de oprichter van het energiebedrijf Lampiris. Meer uitleg hoeven we niet te geven, hé.

“Deschacht en Ciman in één ploeg. The bald and the beautiful!”

Laurent Ciman gaf deze week aan dat hij niet van plan is om net als ex-Standardspeler Steven Defour naar Anderlecht te trekken. Al hoopt een lezer dat Ciman zich nog bedenkt. “Een centraal duo Deschacht-Ciman… The bald and the beautiful!”

“Je kan veranderen van vrouw, maar je stamnummer blijf je altijd trouw”

Ook de eerste training van de oudste club van ons land trok onze aandacht. 4.000 supporters zorgden voor een ongeziene sfeer. Een fan vatte het mooi samen: “Je kan veranderen van ondergoed, van werk en zelfs van vrouw. Maar je stamnummer blijf je altijd trouw.” (TC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties