Reactie Efficiëntste speler in België met 8 speelminuten en 1 doelpunt: "Hoop nu meer minuten te krijgen"

Efficiëntste speler in België met 8 speelminuten en 1 doelpunt: "Hoop nu meer minuten te krijgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De efficiëntste spits van eerste klasse? Dat is momenteel ... Jens Naessens. Twee korte invalbeurten, 1 doelpunt. "Natuurlijk hoop ik meer kansen te krijgen, maar we hebben veel aanvallend geweld."

Tegen Waasland-Beveren mocht hij de blessuretijd volmaken, tegen Moeskroen kreeg hij welgeteld acht speelminuten. Voldoende om ook meteen te scoren. Oog in oog met Vagner bleef hij ijzig kalm en trapte de 1-5 binnen.

"In een van mijn eerste minuten meteen scoren? Dat doet uiteraard heel erg veel deugd", aldus Jens Naessens na de wedstrijd op Le Canonnier. "Beter kan een gevoel niet zijn."

Kan leuk worden tegen Kortrijk

En dus hoopt Naessens ook op meer kansen: "Natuurlijk, dat doet elke voetballer. Maar ik doe gewoon mijn best op training en wacht mijn kans af. De ploeg draait goed, dan moet je ook niet teveel wissels doorvoeren. Dat besef ik, ook al is er nog niet over gepraat geweest."

"De kern is zeker sterker dan vorig jaar bij Essevee. Er zijn veel aanvallers en spitsen, maar de trainer rekent wel op iedereen. We hebben een sterke bank. Of andere ploegen nu jaloers zijn op onze bank? Misschien wel ja", lacht de aanvaller. "Volgend weekend kan het in ieder geval leuk worden tegen Kortrijk. Ik ben er klaar voor als de coach me nodig heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties