Sevilla plukt linksachter weg uit Portugal

Redactie
Sevilla plukt linksachter weg uit Portugal
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Biglia - Perisic - Kayembe - Giménez de Vargas - Acuña - Spajic - Yahaya - De Schryver

Sevilla plukt linksachter weg uit Portugal

Sevilla heeft de komst van Marcos Acuña (28) afgerond. De Argentijnse linksachter komt voor een bedrag van 10 miljoen euro over en tekent een contract tot 2024 bij de winnaar van de Europa League.

Transfernieuws en Transfergeruchten 14/09

Flavio Trubia kan rekenen op interesse uit Italië en Frankrijk

Flavio Trubia heeft zijn eerste professionele contract getekend bij Standard, maar de kans is bestaande dat hij binnenkort al zal vertrekken. Hij staat in de belangstelling van verschillende Europese clubs. (Lees meer)


Atlético Madrid verwijst een monsterbod van Manchester City op Jose Gimenez af

Pep Guardiola heeft al bijna een half miljard euro aan transfers uitgegeven om zijn verdediging op punt te krijgen, maar zijn koopwoede is nog niet gestild. Manchester City heeft nu een oogje laten vallen op Jose Gimenez van Atlético Madrid, maar de Spaanse club wil niet meewerken aan een transfer. (Lees meer)


Lucas Biglia maakt opvallende overstap richting Turkse promovendus

Lucas Biglia is momenteel een vrije speler. Anderlecht trok even aan de mouw van de Argentijnse spelverdeler, maar de looneisen van Biglia lagen te hoog. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht verkoopt jonge middenvelder voor 1 miljoen euro aan andere eersteklasser

RSC Anderlecht laat Edo Kayembe voor 1 miljoen euro vertrekken

Anderlecht mag nog een speler van de loonlijst schrappen. Paars-wit laat Edo Kayembe definitief naar KAS Eupen vertrekken en ontvangt er nog een mooie som voor. (Lees meer)


Machester United ziet Ivan Perisic (ex-Club Brugge) als alternatief voor Jadon Sancho

Na een succesvol seizoen bij Bayern München keert Ivan Perisic terug naar Inter Milaan. Of hij er ook effectief zal spelen is nog niet zeker, want er is buitenlandse interesse in de Kroaat. (Lees meer)


Guillaume De Schryver is niet langer speler bij Westerlo

Voor de positie van centrale middenvelder heerst er weelde in de Westelse rangen. Niet iedereen gaat dus voluit zijn kans krijgen en voor Guillaume De Schryver betekent dat het einde van zijn passage bij KVC Westerlo. (Lees meer)


Verschillende Belgische clubs bekijken pist Musa Yahaya'

Tijdens de tweede transferperiode van 8 september tot 5 oktober kijken verschillende clubs nog uit naar inkomende versterkingen. (Lees meer)


Uros Spajic verlaat Krasnodar en gaat voor Feyenoord spelen

Anderlecht liet in 2018 Uros Spajic vertrekken naar FK Krasnodar. Na twee jaar in Rusland keert de Servische verdediger terug naar de Lage Landen. Naar een topclub bij onze noorderburen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties