Venezolaans toptalent meteen in de selectie bij Club Brugge?

Seppe Frans
| 7 reacties
Venezolaans toptalent meteen in de selectie bij Club Brugge?
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Maandagavond zal Club Brugge in eigen huis Oud-Heverlee Leuven ontvangen, maar dankzij een corona-uitbraak zullen er enkele cruciale namen ontbreken op het wedstrijdblad. Daarom lijkt blauw-zwart meteen te rekenen op Daniel Perez.

Heel wat afwezigen: Hans Vanaken, Noa Lang, Mats Rits, Stefano Denswil en Matei Mitrovic hebben deze week positief getest op Covid-19. Maandagavond lijkt de competitieleider dus ook te moeten rekenen op enkele jonge jongens uit de beloften. Bij Club NXT zat Daniel Perez alvast niet in de selectie voor de competitiewedstrijd tegen Deinze, die met 4-0 verloren ging.

De Venezolaan streek deze winter neer in het Jan Breydelstadion. De 19-jarige spits staat in het voetbalwereldje gekend als een groot talent, maar moest eerst minuten verzamelen bij de beloften. Op zijn debuut trof hij al na enkele minuten raak tegen leider Union.

Zou hij Philippe Clement al na één wedstrijd hebben overtuigd? De spits zat dus niet in de selectie en lijkt zich te mogen opmaken voor een debuut op het hoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties