Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 20!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons 'Team van de Week' op speeldag 20!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. We zetten hen voor jullie graag op een rijtje in ons team van de week!

Doel

In doel posteren we deze week Koffi. Hij pakte tegen KAS Eupen heel veel goede ballen en stond bijwijlen in een schietkraam. Charleroi won met 0-4, maar zonder de goalie had het helemaal anders kunnen gelopen zijn.

Verdediging

Achterin kiezen we voor spelers die opnieuw van belang waren voor hun team en zo hun team aan drie punten hielpen. Jäkel hield de nul voor KVO, Radovanovic voor KVK. Engels was dan weer erg autoritair bij Antwerp, Hanche-Olsen de baas van de Gentse defensie.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we opnieuw voor draaischijf Mercier, goed voor twee assists. Ook Roman Bezus zorgde voor twee assists, al hadden dat er ook vier of vijf kunnen/moeten zijn. Op de flanken staan matchwinnaar Dompé en dubbele goalgetter Maertens.

Aanval

Voorin kiezen we voor Gueye, belangrijk met een doelpunt voor Oostende, en Nicholson: 3 goals, 1 assist voor Charleroi.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Team van de week Speeldag 20
© AVL
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties