Transfernieuws en Transfergeruchten 17/01: Badibanga - Wålemark - Traoré Diarra

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 17/01: Badibanga - Wålemark - Traoré Diarra
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Badibanga - Wålemark - Traoré Diarra

'Adama Traoré op de radar van Barcelona'

Sport laat weten dat Barcelona contact heeft opgenomen met makelaar Jorge Mendes om Adama Traoré naar Catalonië te halen. Barcelona denkt aan de Spaanse international van Wolverhampton bij een eventueel vertrek van Ousmane Dembélé.


'Marc Wilmots wil versterking wegplukken uit... B-kern Moeskroen'

Halfweg de competitie staat RAJA Casablanca, de ploeg van Marc Wilmots, op de tweede plaats in de Marokkaanse hoogste klasse. (Lees meer)


OFFICIEEL: Feyenoord strikt Zweeds belofteninternational

Patrik Walemark (20) komt per direct over van BK Häcken en tekende een contract voor 4,5 seizoenen in de Kuip.

Feyenoord betaalt 3,25 miljoen voor de flankaanvaller, die in zeven duels voor de nationale beloften van Zweden drie keer tot scoren kwam.


'Premier League-club biedt Christian Eriksen contract voor zes maanden aan'

De wegen van Inter en Christian Eriksen scheidden onlangs onherroepelijk nadat een defibrillator werd ingepland bij de Deense middenvelder, na zijn hartaanval op het EK. Eriksen onderhoudt in Zwitserland de conditie, maar zou volgens The Athletic weldra te zien kunnen zijn in de Premier League (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties