KV Mechelen uitgespeeld, maar nog activiteiten bij de vleet Achter de Kazerne: Uytterhoeven doet bijzondere oproep

KV Mechelen uitgespeeld, maar nog activiteiten bij de vleet Achter de Kazerne: Uytterhoeven doet bijzondere oproep
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Het KV Mechelen van Mark Uytterhoeven is al uitgevoetbald dit seizoen, maar Achter de Kazerne staan nog wel enkele activiteiten op het menu. Uytterhoeven komt dan ook met een warme oproep.

De verloren bekerfinale tegen Antwerp was de laatste wedstrijd voor de eerste ploeg van KV Mechelen dit seizoen. De laatste thuismatch werd enkele weken voordien al afgewerkt tegen Gent (1-1). Sindsdien speelde Jong KVM nog wel in het AFAS-stadion tegen FC Turnhout (2-1). 

Komende zaterdag is het aan de dames van KV Mechelen: zij spelen om 14u in de Lotto Super League tegen Charleroi. Wie vooraf een ticket aanvraagt, krijgt gratis toegang tot het stadion. Volgende week woensdag vindt dan weer de openingsplechtigheid van de Special Olympics in het stadion plaats.

"Ik ga u verbazen. Ik ben ondertussen ambassadeur. Ambassadeur van de Special Olympics. Kom naar hier op 17 mei en maak iets mee wat u nog nooit heeft meegemaakt: de warmste openingsplechtigheid ooit", zegt Mark Uytterhoeven in een video op de Twitterpagina van KVM.  Er zijn nog slechts een beperkt aantal plaatsen over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties