Debat van de Week: welke speler is de grootste onverwachte revelatie van het seizoensbegin?

Yannick Lambrecht Johan Walckiers
Yannick Lambrecht en Johan Walckiers
| 21 reacties
Debat van de Week: welke speler is de grootste onverwachte revelatie van het seizoensbegin?

De Jupiler Pro League is drie speeldagen ver en alle zestien ploegen hebben al een eerste indruk kunnen geven. Hier en daar steken er bepaalde spelers wel duidelijk boven het pak uit en wij willen weten wie volgens jullie het hoogst reikt in ons debat van de week.

Een Team van de Week op voorhand helemaal correct samenstellen is quasi onmogelijk, maar enkele plaatsjes kunnen we stilaan voorbehouden voor bepaalde spelers in hun huidige vorm.

Ivan Santini is de Gouden Stier met nu al zeven doelpunten op zijn naam, ploegmakker Alexis Saelemaekers zet de lijn van eind vorig seizoen dubbel en dik door, Arnaut Danjuma Groeneveld toonde zich al een meer dan waardige opvolger voor Limbombe, de amper 18-jarige Jonathan David kwam uit het niets...

Naar aanleiding van zulke knalprestaties, zo vroeg in het seizoen, maken wij van ons Debat van de Week: 'Welke speler is de grootste onverwachte revelatie van het seizoensbegin?' Stemmen kan hieronder, andere topspelers promoten en je motivatie delen kan natuurlijk altijd in de commentaarsectie.

Welke speler is de grootste onverwachte revelatie van het seizoensbegin?

36%
5%
9%
24%
7%
5%
5%
9%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties