'Veerman gespot in Brugge'

Redactie
'Veerman gespot in Brugge'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Biglia - Vertonghen - De Bock - Hubert - Jackers - Jackers - Osimhen - Mykhaylichenko

'Veerman gespot in Brugge'

De interesse van Club Brugge in Joey Veerman is niet nieuw, nu zou hij zijn gespot in het Brugse. Zit er dan toch een deal aan te komen?

Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07

KV Oostende haalt Guillaume Hubert op bij Club Brugge, Cercle kijkt nu naar Nordin Jackers

KV Oostende heeft beet, want het zal in de loop van dinsdag zijn nieuwe doelman voorstellen. En dat is er eentje met de nodige ervaring. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge had hem in het vizier, maar 17-jarige international tekent bij ... Lommel

OFFICIEEL: Club Brugge had Manfred Ugalde in het vizier, maar 17-jarige international tekent bij ... Lommel

Lommel wil maar wat graag uitpakken in 1B in het nieuwe seizoen en rekent daarbij ook op de steun van de overnemer. Nu hebben ze alvast een topspeler binnengehaald. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Oostende haalt Frederik Jäkel op bij Leipzig, nog een tweede op komst?

KV Oostende is zich volop aan het wapenen met oog op volgend seizoen. Een nieuwe transfer is alvast aangekondigd. (Lees meer)


Geen Europese uitsluiting? Grote gevolgen: 'Pep Guardiola gaat meteen aan de slag om nieuwe Rode Duivel te halen'

Manchester City wordt dan toch niet uitgesloten van de Champions League volgend seizoen en dat heeft zo zijn gevolgen. Zo zou Pep Guardiola meteen werk willen maken van versterking. (Lees meer)


Osimhen bijna van Napoli

De deal rond Victor Osimhen richting Napoli? Die is volgens Italiaanse media bijna rond. Met de overeenkomst zou zo'n 50 miljoen euro gemoeid zijn.


OFFICIEEL: KAS Eupen heeft nieuwe speler beet

KAS Eupen heeft zich versterkt met Jonathan Heris, die overkomt van Nea Salamis - waar hij pas twee weken geleden tekende na een avontuur bij Ujpest.


'Wereld ziet er plots helemaal anders uit: Club Brugge lijkt gewild wintertarget dan tóch binnen te halen'

'Club Brugge heeft opnieuw interesse in Adolfo Gaich en lijkt hem nu te gaan binnenhalen'

Er was deze winter al sprake van, maar nu lijkt het er deze zomer alsnog van te gaan komen: Club Brugge komt een stap dichter bij een absolute droomdeal. (Lees meer)


Nieuwe nummer 1 Beiranvand is na processie van Echternach bij Antwerp, maar er loeren nog problemen om de hoek

Het is eindelijk zover: de nieuwe doelman Alireza Beiranvand van Antwerp is geland in België en is momenteel in Antwerpen. Maar daarmee is het einde van de saga wel nog niet helemaal bereikt. (Lees meer)


Officieel: Jérémy Huyghebaert heeft nieuwe club te strikken

Jérémy Huyghebaert was sinds eind juni einde contract bij Moeskroen, nu trekt hij naar Roemenië waar hij voor een jaartje tekende bij FC Universitatea Craiova.


'Ajax springt in de dans met miljoenenbod, KRC Genk lijkt dan toch nog naast toptalent Mohammed Kudus te grijpen'

KRC Genk hoopte zich te versterken met een aanvallende middenvelder en hield zelfs Lazio en Borussia Dortmund onder meer af, maar nu is er met Ajax een nieuwe speler op de proppen gekomen. (Lees meer)


'Lommel haalt talentje op bij Sparta Praag'

Lommel staat volgens Het Belang van Limburg dicht bij een deal met Sparta Praag over het 16-jarige talent Christopher Kabongo. De spelmaker zou gehaald worden voor de beloften, maar wel mogen meetrainen bij de A-kern.


PSG leent talentje uit aan Guimaraes

Het is (eindelijk) in kannen en kruiken: Jonathan Mutombo zal volgend seizoen in de Portugese competitie uitkomen. De 17-jarige youngster wordt uitgeleend door PSG.


Spectaculaire terugkeer in de maak? 'Anderlecht doet concreet voorstel om ex-topspeler naar Lotto Park te halen'

'Lucas Biglia keert terug naar RSC Anderlecht'

Bij RSC Anderlecht liet Kouyaté al verstaan dat Vincent Kompany hem binnen enkele jaren mag bellen, maar er staat misschien wel nog een minstens zo spectaculaire comeback te gebeuren deze zomer. (Lees meer)


Laurens De Bock gaat voor Zulte Waregem voetballen

Het bericht dat Zulte Waregem interesse had in Laurens De Bock dateert nu wel al van eind juni. Intussen heeft de ex-speler van Club Brugge en Oostende nog steeds niet getekend. Maar daar moet deze week verandering in komen. (Lees meer)


Bogdan Mykhaylichenko tekende voor vier jaar bij Anderlecht

Er begint stilaan schot te komen in de zomermercato van Anderlecht. Na Derrick Luckassen is ook de gewenste linksback eindelijk op komst. De deal is eigenlijk rond, maar Bogdan Mykhaylichenko werkt eerst nog de competitie in Oekraïne af. Na 19 juli arriveert hij in Neerpede. (Lees meer)


KV Oostende en Cercle Brugge hengelen allebei achter Nordin Jackers

KV Oostende wil vandaag graag zijn nieuwe doelman voorstellen, maar moet nog afrekenen met de concurrentie. Al lijken ze wel goeie papieren te hebben, want bij hen is hij ongetwijfeld titularis. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties