Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06: Vertonghen - Depay - Ba - Balikwisha - Mendy - Ginter - Bongiovanni - Ceulemans

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06: Vertonghen - Depay - Ba - Balikwisha - Mendy - Ginter - Bongiovanni - Ceulemans
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vertonghen - Depay - Ba - Balikwisha - Mendy - Ginter - Bongiovanni - Ceulemans

'Jong Belgisch talent op de radar van Standard en Club Brugge'

Het voorbije seizoen speelde een jonge Belgische verdediger van 19 op huurbasis van Lyon, dat hem leende van Utrecht, waar hij bij de reserven zat. Diezelfde speler staat nu in de belangstelling van enkele clubs uit de Jupiler Pro League. (Lees meer)


De transfer van Memphis Depay naar Barcelona is rond

Op het EK heeft Memphis Depay nog niet echt zijn duivels ontbonden. Die toptransfer naar Barcelona, dat is echter wel in kannen en kruiken. (Lees meer)


OFFICIEEL: 36-jarige Demba Ba (ex-Moeskroen) heeft na ontbinding van contract nog nieuwe uitdaging beet

De naam Demba Ba doet in Moeskroen en ver daarbuiten nog wel een belletje rinkelen. 36 is de Senegalees ondertussen, maar hij zegt het voetbal nog geen vaarwel. Demba Ba gaat volgend seizoen bij het Zwitserse FC Lugano spelen. (Lees meer)


Club van Vertonghen is duidelijk: Rode Duivel gaat niet naar Genk of Antwerp

Een ferm transfergerucht over Jan Vertonghen doet de ronde: Genk en Antwerp zouden wel bereid zijn een inspanning te leveren om de Rode Duivel terug naar België te halen. Althans volgens het Portugese 'Record'. Benfica ontkracht het meteen. (Lees meer)


'Club Brugge polst opnieuw bij Standard, maar ... Antwerp ligt op de loer'
Foto: © photonews

'Club Brugge polst opnieuw bij Standard, maar ... Antwerp ligt op de loer'

Club Brugge en Antwerp lijken het elkaar knap lastig te willen maken op het voetbalveld volgend seizoen. En ook qua transfers komen ze in elkaars vaarwater. (Lees meer)


Red Flame trekt van Standard naar Ligue 1

Een Belgian Red Flame meer in het buitenland. Dat is de slotsom van wat we deze week te weten zijn gekomen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Waasland-Beveren laat Belgische verdediger met verleden bij Genk vertrekken naar Cyprus

Waasland-Beveren neemt na één seizoen alweer afscheid van een jonge Belgische verdediger. In de zomer van 2020 maakte Amine Khammas de overstap van Genk naar de Freethiel. Khammas gaat zich nu wagen aan een buitenlands avontuur. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge rondt opnieuw (zoals verwacht) een uitgaande transfer af

Club Brugge wil er een interessante transferzomer van maken. Daarbij horen ook een aantal uitgaande transfers om plaats te maken in de kern, uiteraard. (Lees meer)


"Jong, Belgische en supersnel": STVV haalt ex-speler Gent, Kortrijk en Waasland-Beveren in huis

Sint-Truiden beleefde geen al te makkelijk seizoen, maar wil er volgend seizoen weer helemaal staan. Daartoe gaat het zich ook danig versterken op de arbeidsmarkt. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Mechelen plukt jonge Belg weg bij Beerschot
Foto: © photonews

OFFICIEEL: KV Mechelen plukt jonge Belg weg bij Beerschot

KV Mechelen heeft zich versterkt met Senne Ceulemans. De 19-jarige Belgische middenvelder, die in de jeugd uitkwam voor onder meer Villarreal en Chelsea, maakt de overstap van Beerschot. (Lees meer)


Keert Adrien Bongiovanni terug naar 1A? Promovendus toont interesse

Adrien Bongiovanni wordt beschouwd als een toptalent, maar hij moet zijn carrière nog echt lanceren. De jonge aanvallende middenvelder heeft echter nog maar één jaar contract bij AS Monaco en zou daarna gratis naar België kunnen terugkeren, want RFC Seraing toont interesse. (Lees meer)


Duitse international staat in het vizier van FC Barcelona

FC Barcelona is deze zomer op zoek naar goede mogelijkheden gezien hun beperkte middelen. Zo denkt de Catalaanse topclub aan Matthias Ginter, de Duitse centrale verdediger van Borussia Mönchengladbach. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties