Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06: Mbokani - Maes - Sambi Lokonga - Openda - Gece - Van Kerkhoven - Bornauw - Descamps

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06: Mbokani - Maes - Sambi Lokonga - Openda - Gece - Van Kerkhoven  - Bornauw - Descamps
Foto: © Photonews

De geruchten en offici√ęle deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

OFFICIEEL: RWDM haalt speler op in Jupiler Pro League

Ook bij RWDM zitten ze niet stil. De eerste zomertransfer is er ondertussen een feit en hij komt uit de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Anderlecht ontvangt wellicht het gewenste bedrag voor Sambi Lokonga

Het vertrek bij Sambi Lokonga bij Anderlecht zit eraan te komen, zeker nu de onderhandelingen met Arsenal de goede kant opgaan. Eerder bereikte de speler zelf al een persoonlijk akkoord bij Arsenal. De Engelse club zag een eerste bod geweigerd, maar lijkt bereid om nog wat meer te betalen. (Lees meer)


Beerschot gaat jaar langer door met huurspeler die zo herenigd wordt met Peter Maes

De komst van trainer Peter Maes naar Beerschot is ook goed nieuws voor een speler die op huurbasis het voorbije seizoen uitkwam voor de ploeg van het Kiel: Abdulie Sanyang. Beiden werkten al samen bij Lommel. Beerschot heeft nu besloten om Sanyang nog een jaar langer te huren. (Lees meer)


'Acht miljoen euro is te weinig voor ex-speler Anderlecht, paars-wit moet nog even wachten op extra miljoenen'
Foto: © photonews

'Acht miljoen euro is te weinig voor ex-speler Anderlecht, paars-wit moet nog even wachten op extra miljoenen'

Het ging de laatste weken van het vorige seizoen goed met S√©bastiaan Bornauw. En dat is ook diverse ge√Įnteresseerden zeker niet ontgaan, al houdt zijn club voorlopig het been stijf. (Lees meer)


'Beerschot wil extra creativiteit aan boord halen met Deens jeugdinternational'

In de Jupiler Pro League zal het de komende weken alle hens aan dek zijn in het aantrekken van spelers. (Lees meer)


Officieel: Ella Van Kerkhoven maakt toptransfer binnen Super League

Ella Van Kerkhoven is klaar voor een nieuwe stap in haar carrière, zo blijkt. Ze heeft een nieuwe club voor volgend seizoen. Dat is nu ook officieel. (Lees meer)


'Club Brugge dicht bij nieuwe transfer: vergevorderde onderhandelingen voor snelle, Belgische winger'

Hij ligt nog twee jaar onder contract bij Club Brugge, maar mogelijk zal hij ook komend seizoen niet in actie komen op Jan Breydel. (Lees meer)


'Nieuwe poging: Anderlecht wil sterkhouder wegkapen bij Antwerp, dat in onderhandeling is'

Het is Anderlecht op de arbeidsmarkt. En daarbij komen ze ook opnieuw aankloppen bij ... Royal Antwerp FC. (Lees meer)


'Vranjes op weg naar Athene'

Is het opnieuw zover? Ognen Vranjes zou in Athene gesignaleerd zijn. Een link met AEK Athene is dan zoals steeds nooit ver weg.


'Charleroi-doelman naar Frankrijk'

Charleroi-doelman Rémy Descamps zou dicht bij een transfer staan. De 24-jarige goalie kan naar het Franse Nantes volgens HNB.Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties