Cercle Brugge leent speler uit

Redactie
Cercle Brugge leent speler uit
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - Nainggolan - Balotelli - Balotelli - Ramos - Griezmann - Butelle - Trebel

Cercle Brugge leent speler uit

Cercle Brugge leent Aldom Deuro uit aan Chateauroux. Dat weet alvast Het Nieuwsblad te melden op woensdag. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07

Martin Hongla van Antwerp gaat naar het Italiaanse Hellas Verona

Er was al even sprake van maar nu is de kogel door de kerk. Martin Hongla verlaat Antwerp voor een avontuur in Italië. (Lees meer)


FC Nantes zou Adrien Trebel willen overnemen van Anderlecht

Anderlecht rekent niet meer op Adrien Trebel voor het komende seizoen. De Franse middenvelder heeft een mogelijke optie gevonden bij één van zijn ex-clubs om het nieuwe seizoen te starten. (Lees meer)


Rob Nizet kan de overstap maken van Norwich City naar Sporting Charleroi

Sporting Charleroi wil een nieuwe verdediger aantrekken en heeft zijn oog laten vallen op een jonge Belgische speler die bij Norwich City speelt. (Lees meer)


Sergio Ramos gaat medische testen afleggen bij PSG

Sergio Ramos is aangekomen bij zijn nieuwe club om medische testen af te leggen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Mario Balotelli begint aan een nieuw avontuur
Foto: © photonews

Adana Demirspor haalt Mario Balotelli binnen

Mario Balotelli heeft een nieuwe club gevonden. De dertigjarige Italiaanse spits heeft een contract voor drie jaar getekend bij Adana Demirspor. (Lees meer)


Manu Garcia kan de overstap maken van Sporting Gijon naar Anderlecht

Anderlecht blijft op zoek naar versterking en wil nu een Spaanse middenvelder binnenhalen. (Lees meer)


Junior Pius wordt door Antwerp uitgeleend aan STVV

Junior Pius komt volgend seizoen uit voor STVV, dat hem voor één seizoen huurt. De 25-jarige Nigeriaanse verdediger kwam de laatste helft van het seizoen 20/21 ook al uit voor de Kanaries. (Lees meer)


Officieel : Deiver Machado tekende bij RC Lens

Racing Lens heeft met Deiver Machado een ex-Gent-speler binnengehaald. De Colombiaanse verdediger kon zich nooit doorzetten in de Ghelamco Arena. Lens gelooft er wel in en kondigde hem met de nodige humor aan. (Lees meer)


Xavier Mercier heeft zijn contract bij OH Leuven verlengd

Xavier Mercier speelt minstens tot juni 2023 aan Den Dreef. De Fransman verlengde woensdag zijn contract bij OH Leuven. De Leuvense kapitein kon vorig seizoen fantastische cijfers voorleggen en probeert die straks te herhalen. (Lees meer)


Indy Boonen mag langer bij KV Oostende blijven

Het contract van Indy Boonen liep deze zomer af bij KV Oostende, maar de middenvelder heeft nu toch een contractverlenging gekregen. Hij tekende een overeenkomst voor twee bijkomende seizoenen. (Lees meer)


Union SG heeft Damien Marcq een contract gegeven

Union wil zich wapenen voor zijn eerste jaar terug in 1A en heeft daarvoor ervaring nodig. Die hebben ze gevonden in de persoon van Damien Marcq. De middenvelder tekende een contract voor één jaar met optie. (Lees meer)


OFFICIEEL: Genk haalt met Ndayishimiye aanvallende versterking binnen
Foto: © photonews

Mike Trésor Ndayishimiye trekt naar Genk

Witte rook in Genk: Mike Trésor Ndayishimiye wordt de nieuwe aanvaller/winger van de Limburgers. Hij komt over van Willem II en tekende een contract voor vier seizoenen. (Lees meer)


Toekomst van Radja Nainggolan lijkt vast te liggen

Radja Nainggolan is klaar voor een nieuwe uitdaging, zoveel is nu al duidelijk. De deal komt steeds dichterbij. (Lees meer)


OFFICIEEL: OHL strikt 23-jarige linksachter van Lille en geeft hem contract voor drie seizoenen

OHL heeft één van zijn transferdossiers afgerond. Een 23-jarige linksachter van Lille komt in Leuven voetballen: OHL neemt Scotty Sadzoute over van de Franse landskampioen. De Fransman heeft een contract getekend voor drie seizoenen. (Lees meer)


'Club Brugge gaat nog flink bijverdienen aan wintertransfer'

Club Brugge gaat mogelijk nog eens een extra miljoen mogen bijschrijven op de clubrekening, na een deal met een gewezen speler. (Lees meer)


'Anderlecht wil ex-speler Manchester City binnenhalen met miljoenen Sambi Lokonga'

Anderlecht gaat eerstdaags heel wat miljoenen zien binnenstromen voor de transfer van Sambi Lokonga naar Arsenal. Dat geld zal mogelijk deels opnieuw worden uitgegeven. (Lees meer)


'Club Brugge ziet wel wat in gewezen target Anderlecht als nieuwe spelmaker'
Foto: © photonews

'Club Brugge ziet wel wat in gewezen target Anderlecht als nieuwe spelmaker'

Enkele jaren geleden was hij bijna op weg naar Anderlecht, ook Club Brugge zelf toonde in het verleden al eens interesse. Maar nu zou hij er mogelijk toch nog kunnen komen. (Lees meer)


Nieuwe uitdaging voor ex-doelman Club Brugge

Hij is er ondertussen al 38, maar hij blijft vooralsnog gewoon lekker verder voetballen én heeft een nieuwe uitdaging mee. (Lees meer)


Balotelli lijkt nieuwe club gevonden te hebben

Mario Balotelli is na een avontuur in de Serie B opnieuw op weg naar het hoogste niveau. Hij zou in Turkije aan de slag kunnen bij promovendus Adana Demirspor.


'Griezmann op weg naar Premier League'

Antoine Griezmann is op weg naar de Premier League. Dat weten diverse Engelse media te melden. Bij Barcelona zijn ze op zoek naar heel veel geld om Lionel Messi speelgerechtigd te krijgen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties