Er staat veel op het spel in OHL - Lierse: "Een cruciale wedstrijd"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Er staat veel op het spel in OHL - Lierse: "Een cruciale wedstrijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven is verplicht om vanavond de drie punten te pakken aan Den Dreef. De Leuvenaars ontvangen Lierse in een wedstrijd die bijzonder belangrijk is in de strijd om het behoud. Wie wint, doet een gouden zaak.

De resultaten vallen tegen bij OH Leuven dit seizoen. De troepen van Van Geneugden prijken op een weinig benijdenswaardige dertiende plaats met amper twee punten meer dan Waasland-Beveren en Oostende. Het staat echter allemaal kort bij elkaar en mits een overwinning komt OHL op gelijke hoogte van Lierse. 

OHL ging vorige week de boot in tegen Anderlecht maar Van Geneugden was tevreden met de mentaliteit die hij deze week op training zag. De spelers beseffen het belang van de wedstrijd. De coach moet het stellen zonder de geschorsten Ngolok en Pettersson en het is nog afwachten of Bailly al opnieuw kan plaatsnemen onder de lat.

Lierse won vorige week in eigen huis tegen Charleroi en zakt met een goed gevoel af naar Den Dreef. Het is voor de Pallieters een uitgelezen kans om een kloofje te slaan met de onderste regionen uit het klassement. "Het is een cruciale ontmoeting. Het zou top zijn als we drie punten op OHL voor kunnen komen", weet Dolly Menga die vorige week de weg naar de netten vond. Stanley Menzo kan niet beschikken over de geblesseerden Hazurov, Bourabia en Jääger. 

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 132 euro als favoriet OH Leuven de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Lierse, dan kan je dat maar 192 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties