🎥 Johan Boskamp vat het maar niet: "Ik word echt misselijk van dat soort toestanden"

🎥 Johan Boskamp vat het maar niet: "Ik word echt misselijk van dat soort toestanden"
Foto: © photonews

Voetbal moet een feest zijn, maar de voorbije weken loopt het grondig fout naast de velden. En het seizoen is nog maar goed en wel begonnen.

In de meeste competities zijn er nog geen tien speeldagen afgewerkt, maar is het al geregeld hommeles geweest met supporters.

Vorige zondag nog werd het duel tussen Ajax en Feyenoord gestaakt, toen fans van de thuisploeg bij een 0-3-tussenstand het veld nog maar eens met vuurwerk bekogelden.

“Wat een puinhoop. Ik ben misschien wel een supporter van Feyenoord, maar toch vind ik het heel erg triest voor Ajax. Hoe je het ook draait of keert, die club blijft hét uithangbord voor het Nederlands voetbal”, zegt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg.

“Oké, de situatie binnen de club is allesbehalve gezond, maar met dat soort acties helpen ze hun club alleen maar meer naar de klote. Je ziet het natuurlijk niet alleen bij Ajax, ook bij mijn cluppie heb je dat soort mafkezen.”

Ook in de Jupiler Pro League was het prijs. “Zelfs een mooie derby zoals die tussen RWDM en Union wordt ontsierd door een groep debielen die elkaar op een Brussels terras beginnen bekogelen met stoeltjes. En bij Anderlecht gooien ze dan weer met bakstenen naar supportersbussen van Club Brugge. Waarom toch? Ik word echt misselijk van dat soort toestanden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties