Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06: Lukaku - Mertens - Sánchez - Milinkovic-Savic - Pietermaat - Marusic - Van Crombrugge - Brunetta

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06: Lukaku - Mertens - Sánchez  - Milinkovic-Savic - Pietermaat - Marusic - Van Crombrugge - Brunetta
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Mertens - Sánchez - Milinkovic-Savic - Pietermaat - Marusic - Van Crombrugge - Brunetta

Anderlecht anticipeert op vertrek Hendrik Van Crombrugge en houdt boomlange Kroaat achter de hand

Anderlecht wil Hendrik Van Crombrugge niet kwijt, maar er is wel wat interesse in de doelman. Daarom anticipeert de club al op een vertrek en houdt het een doelman achter de hand. (Lees meer)


Westerlo plukt speler weg bij AA Gent

KVC Westerlo heeft de 20-jarige Matias Lloci weg bij AA Gent. De rechterflankspeler zag geen kansen meer bij AA Gent en hoopt op meer speelgelegenheid bij Westerlo. Lloci is een Belg met Albanese roots en tekende een contract voor drie seizoen in 't Kuipje.


Beerschot en Tom Pietermaat gaan langer met elkaar door: "Vanaf het eerste moment wist ik dat dit mijn club was"

Tom Pietermaat en Beerschot gaan langer met elkaar door. De ancien uit de ploeg was dan ook enorm opgetogen met zijn nieuwe contractverlenging. (Lees meer)


OFFICIEEL: Manchester United en Odion Ighalo gaan langer met elkaar door

Manchester United kan dan toch langer beschikken over Odion Ighalo. De Nigeriaanse spits werd tot 31 mei gehuurd, maar mag gezien de omstandigheden langer bij Manchester United blijven. (Lees meer)


Inter Milaan moet op zoek naar nieuwe aanvalspartner Romelu Lukaku, Dries Mertens wordt het al zeker niet

Romelu Lukaku vormde het afgelopen seizoen een uitstekend duo met de Argentijn Lautaro Martinez. Maar die lijkt nu zo goed als zeker naar FC Barcelona te vertrekken en dus moet Inter op zoek naar een nieuwe aanvalspartner. (Lees meer)


PSG toont interesse in duo met een verleden in de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

PSG wil veel geld op tafel leggen voor het duo Marusic - Milinkovic-Savic

Paris Saint-Germain trapte de transfermercato binnen de Europese top af door de definitieve komst van Mauro Icardi af te ronden. En PSG is nog niet tevreden, want de Franse club wil nog een duo met een verleden in de Jupiler Pro League naar Frankrijk halen. (Lees meer)


'Genk volgt Juan Brunetta, een creatieve middenvelder met neus voor doelpunten'

Racing Genk probeert zijn huiswerk vroeg af te hebben voor volgend seizoen. De Limburgers hebben nu een Argentijnse middenvelder op het oog. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties