Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08: Mertens - Arnautovic - Dewaest - Samatta - De Sart - Avenatti - Mighten - Sabak

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08: Mertens - Arnautovic - Dewaest - Samatta - De Sart - Avenatti - Mighten - Sabak
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Arnautovic - Dewaest - Samatta - De Sart - Avenatti - Mighten - Sabak

Lommel verrast met 34-jarige Spaanse middenvelder die 66 wedstrijden in La Liga gespeeld heeft

Een straffe transfer in de Limburgse Kempen. (Lees meer)


📷 OFFICIEEL: Dries Mertens is een speler van Galatasaray

Nadat hij enkele dagen geleden een vlucht richting Istanbul had genomen is Dries Mertens nu ook officieel voorgesteld als speler van Galatasaray. (Lees meer)


Lokeren-Temse koopt opnieuw stevig in en haalt ex-jeugdproduct van Racing Genk binnen

Eind 2016 kwam hij als 17-jarige piepen bij de eerste ploeg van Racing Genk. Maar na enkele omzwervingen is de carrière van Paolo Sabak nooit echt van de grond gekomen. (Lees meer)


Taofeek Ismaheel wordt door SK Beveren gehuurd van Lorient

SK Beveren krijgt er nog een aanvallende versterking bij. De Franse eersteklasser Lorient heeft toegestemd om winger Taofeek Ismaheel naar België te sturen. (Lees meer)


Ally Samatta keert mogelijk terug naar Genk op huurbasis

Zijn passage bij Antwerp vorig seizoen werd geen onverdeeld succes en Ally Samatta keerde deze zomer terug naar Fenerbahçe. Daar heeft hij echter geen uitzicht meer op minuten, ondanks nog een contract voor twee seizoenen. Bij Genk zouden ze aan hem denken. (Lees meer)


Jong talent Arno de Kuyffer (19) vertrekt van Lokeren Temse naar Beerschot.

Beerschot heeft er een jong talent bij. De 19-jarige Arno De Kuyffer wordt overgenomen van Lokeren-Temse. Hij is in eerste instantie een versterking voor de U23-ploeg. (Lees meer)


'Standard gaat voor aanvaller Nottingham Forest'

La Dernière Heure laat weten dat Standard zijn pijlen richt op Alex Mighten (20). De Engelse flankaanvaller viel afgelopen weekend nog in bij Nottingham Forest, dat op de openingsspeeldag van de Premier League onderuit ging bij Newcastle United. Het is dan ook maar zeer de vraag of de belofte-international haalbaar is voor de Rouches.


'Manchester United doet bod op Arnautovic'

Manchester United heeft een bod uitgebracht op Bologna-aanvaller Marko Arnautovic (33). Dat bevestigde de zaakwaarnemer van de Oostenrijker. United bood een transfersom van acht miljoen, dat via bonussen tot tien miljoen zou kunnen oplopen. 


'Nigeriaanse spits op weg naar Racing Genk'

HBVL laat weten dat Victory Beniangba (19), een Nigeriaanse spits, op weg is naar Racing Genk. Beniangba, die afgelopen seizoen zeven keer scoorde voor het Egyptische El Gaish, zou in eerste instantie ervaring gaan opdoen bij Jong Genk in de Challenger Pro League. 


Geen toekomst meer op Sclessin voor Avenatti: interesse uit binnen- en buitenland
Foto: © photonews

Geen toekomst meer op Sclessin voor Avenatti: interesse uit binnen- en buitenland

Veel opties voorin heeft Ronny Deila niet bij Standard. Tot overmaat van ramp viel Noah Ohio zondag nog geblesseerd uit. Met Felipe Avenatti (29) loopt er nog een aanvaller rond aan de boorden van de Maas. (Lees meer)


Oplossing in de maak voor Sébastien Dewaest? Ervaren verdediger wordt aan staartploeg gelinkt

Het is stil rond Sébastien Dewaest (31). Na zijn uitleenbeurt aan OH Leuven keerde de verdediger in het tussenseizoen tegen wil en dank terug bij Racing Genk, waar hij geen toekomst meer heeft. (Lees meer)


Kan Antwerp overbodige middenvelder slijten? 'Eerste bod geweigerd, JPL-club drukt door'

De bij Standard opgeleide Alexis De Sart (25) verkaste in 2019 van STVV naar Antwerp. Op de Bosuil kon de centrale middenvelder moeilijk zijn stempel drukken. Vorig seizoen werd De Sart uitgeleend aan OH Leuven. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties