Transfernieuws en Transfergeruchten 27/03: Aubameyang - Onana - Cuypers - Machida - Lavia - Okoh Boniface - Reynolds - Kluivert

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 27/03: Aubameyang - Onana - Cuypers - Machida - Lavia - Okoh Boniface - Reynolds - Kluivert
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Aubameyang - Onana - Cuypers - Machida - Lavia - Okoh Boniface - Reynolds - Kluivert

'Borussia Mönchengladbach wil shoppen bij KAA Gent én Club Brugge'

De transfermarkt is al heel goed aan het draaien. Het Duitse Mönchengladbach wil ook in de Jupiler Pro League versterking komen halen. (Lees meer)


'Onana met andere Rode Duivel in de clinch voor knappe zomertransfer'
Foto: © photonews

'Onana met andere Rode Duivel in de clinch voor knappe zomertransfer'

De carrière van Amadou Onana heeft in korte tijd een hoge vlucht genomen. Hij is nog geen drie jaar aan de slag als profvoetballer. (Lees meer)


'Union licht optie van sterkhouder, deur wagenwijd open voor Siebe Van Der Heyden'

Union SG is druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Niets lijkt een vertrek van Siebe Van Der Heyden nog in de weg te staan. (Lees meer)


'Royal Antwerp FC pakt uit met straffe stunttransfer voor volgend seizoen'

Marc Overmars is erin geslaagd om enkele mooie transfers te doen voor Royal Antwerp FC. Ook voor volgend seizoen wil de Nederlander uitpakken. (Lees meer)


'Speler van Chelsea wil flopseizoen doorspoelen met transfer naar Serie A'

Afgelopen zomer maakte Pierre-Emerick Aubameyang de overstap van FC Barcelona naar Chelsea. (Lees meer)


'Racing Genk wil revelatie uit de Jupiler Pro League binnenhalen'

De ontknoping van de Jupiler Pro League komt dichterbij, maar alle ploegen zijn al volop bezig met de voorbereiding van volgend seizoen. (Lees meer)


Die knoop is doorgehakt! Union SG is op de hoogte van beslissing omtrent toekomst Victor Boniface

Hoe gaat de toekomst van Victor Boniface eruit zien? Bij Union zijn in elk geval op de hoogte van één zaak die reeds vaststaat. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties